Forhåndsomtale Fiorentina – Roma


I år, om vi skal legge tabellen til grunn, er dette ikke noe toppoppgjør. Fiorentina har vært meget ustabile, og vil neppe være fornøyd dersom dagens status står seg ved sesongslutt. Til nå har de lilla fra renessansebyen sanket fattige 31 poeng, og befinner seg foreløpig på en 11. plass i ligaen. Roma på sin side er på vei i rakettfart oppover tabellen, og befinner seg nå kun åtte poeng bak Inter på en andreplass.

Likevel, å spille borte i Firenze er alltid vanskelig. Denne kampen blir intet unntak.

Claudio Ranieri har tatt ut følgende spillere til kampen: Andreolli, Baptista, Bertagnoli, Brighi,
Cassetti, Cicinho, Cerci,
De Rossi, Faty, Juan, Lobont, Marangon, Menez, Mexes,
Motta, Perrotta,
Pizarro,
Riise,
Taddei, Totti og Vucinic.

Toni er fremdeles ute med skade, og er ventet tilbake til kampen mot Palermo. Burdisso er i tillegg suspendert. Siden sist har også Okaka forlatt oss på lån til Fulham.

Totti, De Rossi og Mexes sliter med mindre skadeproblemer.

Ut ifra dette tror vi på følgende formasjon (4-2-3-1): Bertagnoli; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Vucinic, Perrotta, Taddei; Totti.

Størst spenning knytter seg ti forsvarsfireren, hvor Motta banker kraftig på døren til Cassetti.

For Violas vedkommende har Cesare Prandelli tatt ut følgende mannskap: Avramov, Bolatti, Comotto, De Silvestri, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetic, Keirrison, Kroldrup, Ljajic, Marchionni, Montolivo, Natali, Pasqual, Santana, Vargas.

Nyervervelsene Ljaijc, Keirrison og Bolatti er alle med. Zanetti og Krøldrup derimot er ute, det samme er Adrian Mutu. Montolivo, Pasqual og Gobbi er tvilsomme.

Følgende formasjon er derfor sannsynlig (4-2-3-1): Frey, De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual; Montolivo, Donadel; Marchionni, Jovetic, Vargas; Gilardino.

Bolatti og Keirrison kan også fort bli aktuelle for henholdsvis Donadel og Jovetic.

Forvent deg et Viola som vil være ute etter en ny vår, bokstavelig talt. En seier hjemme mot Roma kan snu trenden, mens Roma på sin side ihvertfall vil ha et uavgjort resultat for å beholde den fantastiske flyten vi er inne i.

Kampen går klokken 20.45, og vises på Canal + Sport 1. Sendingen begynner allerede 20.40.

Forza Lupi!