Mexes: – Vi kan nå langt

Mexes innrømmer ovenfor Roma Channel at Roma hadde flaks som kom fra Artemio Franchi med 3 poeng. Likevel mener han at dette var en test på lagets moral, som ble bestått med glans.
– Vi måtte ri av stormen. Hadde dette vært tidligere i sesongen, så hadde vi tapt 3-0 i en kamp som denne. Men vi viste i dag at vi er en kompakt gruppe, og dette var 3 viktige poeng, sa franskmannen til Roma Channel i går kveld.

 

Roma er nå ubeseiret i 18 kamper og ser nå ut til å være det eneste laget som har en liten mulighet til å utfordre Inter om Scudettoen med mindre Milans form forbedres kraftig.
– Med denne moralen kan vi nå langt. Hvor langt? Vi går alltid på banen for å vinne kampen og gjør vi det kommer vi fortsatt til å være med helt der oppe, sa Mexes.

 

Og det er ikke noe lett kampprogram som venter Roma i tiden fremover. Giallorossi skal kjempe på tre fronter de nærmeste ukene. Serie A, Coppa Italia og Europa League. Vår kaptein poengterer viktigheten av å unngå unødvendige skader gjennom denne perioden.
«Fra nå av er det viktig at vi kan telle en full stall på trening. Vi skal spille mange kamper og trenger å bruke all vår energi på de neste kampene», skriver Totti på sin hjemmeside. Første oppgave er Palermo førstkommende lørdag.