Spillervurdering Fiorentina – Roma

Julio Sergio 7.5

To-tre fantastiske redninger fordelt på første og andre omgang. En rekke gode inngripener ellers også. Sprer trygghet i fireren. Noen skumle returer trekker ned.

Marco Motta 6.5

Meget god innledningsvis og viser et fint driv. Har en meget stor utfordring i Vargas, men utenom innlegg kommer ikke Violas venstrekant til mye. Stygg feilposisjonering når Gilardino blir spilt igjennom.

Juan 8.0

Il migliore. Aspirer høyere, men må gi tapt for Gazzetta-konservatisme hos undertegnede. Har noe sånt som 40 brudd i dag, og er helt sjef bak der. Serie As høyeste høyestenivå blant midstopperne.

Phillipe Mexes 7.0

Meget verdig makker til Juan, selv om han gjør ting unødig vanskelig for seg ved et par anledninger. Dette kommer Phillipe til å luke vekk med mer kamptrening.

John Arne Riise 6.5

Ikke noen praktkamp av John Arne, men gjør jobben han skal. Det meste skjedde på Mottas, og ikke John Arnes side denne kampen. Kommer ikke like mye med offensivt som en følge av at Roma ikke klarer holde på ballen.

Rodrigo Taddei 5.5

Gjør veldig mye rart med ballen. Mange fine involveringer defensivt trekker likevel opp. Må lære seg å avlevere ballen på rett tidspunkt.

Daniele De Rossi 6.0

Som Taddei helt håpløs med ball i dag. Får til veldig lite, og blir totalt utspilt av Violas midtbane i den første omgangen. Hans bidrag i andreomgang defensivt trekker opp. Bør ta med forsvaret ut på middag.

David Pizarro 5.5

Faller i samme gropen som De Rossi og er for upresis med ball, spesielt innledningvis. Spiller seg opp med rutine i vanskelige situasjoner utover i andre omgang. Fin dødball på Vucinics scoring. Bør spleise med De Rossi.

Mirko Vucinic 6.0

Egentlig ville 5.0 vært mer dekkende for helhetsprestasjonen til Vucinic i kveld. Likevel, den scoringen satt så langt inne at det må telle for noe. Ellers var dette håpløst.

Simone Perrotta 5.0

Løper mye, men der stopper det. Får lite til med ball, og tar ofte feil valg. Altfor sjelden spillbar offensivt når vi en sjelden gang kom på visitt.

Francesco Totti 5.0

Var aldri 100 % i kveld og burde aldri spilt. Vi lar det ligge der.

Julio Baptista 5.0

Kommer inn for Totti i pausen. Til hans forsvar er han helt alene der fremme i store deler av hele andre omgang. Likevel har han flere muligheter til å gjøre ting, men det blir med noen spede forsøk. Som Martin sier i kamprapporten, den store kroppen er kun til pynt og mannen taper alt av dueller mann-mot-mann.

Jeremy Menez

Spiller for lite til å bli vurdert.

Marco Andreolli

Spiller for lite til å bli vurdert.

Er du enig, eller mener du Juan burde hatt enda høyre, Vucinic lavere eller at Baptista får for streng behandling? Gi din mening i forumet.