Brasilianere, en levende vegg og dagens trening.. 09/02.

Cicinho er klar for Sao Paolo. I første omgang dreier det seg om et lån frem til Juni, med mulighet for forlengelse til 20 August (om Sao Paolo fortsatt skulle være med i Copa Libertadores). Cicinho er ikke av de som har kunnet kose seg med mest spilletid i verdens vakreste farger, dette er mye takket være skader, men også grunnet strålende spill av både Cassetti og Motta. Cicinho har over lengre tid ønsket seg tilbake til hjemlandet og nå er det altså i boks. De fleste romanisti hadde nok helst sett at man hadde fått litt igjen så man kunne spe litt på klubbkassa, men dette får isåfall bli ved en senere anledning. «Det er en drøm for meg å returnere til Sao Paolo igjen», har Cicinho uttalt til den brasilianske nettsiden Globoesporte.com.

 

Andre brasilianere som lever i drømmeland om dagen er vår kjære målvakt Julio Sergio. Den forhenværende tribunesliteren har levert strålende opptredener på rekke og rad denne sesongen og skal ha en stor del av æren for at vi ligger som nummer to i serien. «Jeg tar ikke av… Jeg husker fortsatt godt tiden jeg satt på tribunen hver eneste kamp, men nå har jeg bare glade dager. Det føles som jeg lever i en drøm»… Forza Julio Sergio!

 

En som dog ikke har latt seg imponere i nevneverdig grad over Julio Sergios prestasjoner i det siste er Brasils landslagstrener Carlos Dunga, han tok likegjerne med seg reservekeeper Doni i troppen istedet for vårt soleklare førstevalg. Man trenger vel ikke si annet enn at interessen for italiensk fotball ikke virker til å være særlig stor hos den tidligere midtbanekjempen, i og med at Julio Sergio kanskje har vært Serie A’s beste målvakt denne sesongen. De andre Roma-spillerne som ble tatt med i troppen var Julio Baptista og, ikke overraskende, Juan.

 

Helgens sliteseier i Firenze har tydeligvis krevd sitt. På dagens trening var hverken Pizarro, Toni, Vucinic, Mexes eller Cicinho til stede, sistenevnte på grunn av overgangen til Sao Paolo. Simone Perrotta og Francesco Totti måtte i tillegg avbryte treningen før den var ferdig. Det skal ikke dreie seg om alvorlige skader på noen av våre spillere, men hvilke som blir klare/ikke blir klare til kampen mot Palermo kommer vi tilbake til senere i uken.

 

FORZA LUPI!

 

Kilder: ilromanista.it , tuttomercatoweb.com , goal.com, pitacodogringo.wordpress.com