Clinic Villa Stuart: ingen grunn til panikk

Det har versert ulike rykter både i italienske og engelske medier det siste døgnet om at Francesco Totti må på operasjonsbordet nok en gang på grunn av problemer med kneet. Disse ryktene ser foreløpig ut til å ha lite hold i virkeligheten.

Romas faste medisinske klinikk, Clinic Villa Stuart, gav idag en uttalelse ved professor Pier Paolo Mariani. – Jeg vet ikke hvor disse ryktene kommer fra. Jeg ser ingen grunn til panikk, Totti var bare innom for en konsultasjon, sier Mariani.

Oppdatering 18:24

Årets helomvending til nå. Totti er inkludert i troppen mot Palermo imorgen. Det er ventet at Ranieri ikke vil ta unødige risker med ham, men faktum er at vi stiller særdeles tynt bemannet på topp.

Fullstendig tropp:

Andreolli
Baptista
Bertagnoli
Brighi
Burdisso
Cassetti
Cerci
De Rossi
Faty
Juan
Marangon
Menez
Mexes
Motta
Perrotta
Pizarro
Riise
Taddei
Totti
Vucinic