Spillervurdering Roma – Palermo

Spillervurdering fra lørdagens knusende 4-1-seier over Palermo:

 

Julio Sergio: 7.5

Flere gode redninger som holder Roma inne i kampen. Spesielt reaksjonsredning fra Cavani i første omgang. Kun et straffespark som kom forbi.

 

Marco Motta: 8

Virket ustoppelig på høyresiden. Kanskje en av hans beste kamper i Roma-skjorta. Villig med fremover med gode innlegg.

 

Burdisso: 6.5
Ryddet unna det som kom fra Cavani og Miccoli. Solid kamp.

 

Juan: 6
Ikke så dominerende som forrige kamp, men solid allikevel. Virket noe mer usikker enn til vanlig.

 

Riise: 7

Ble utspilt noe ganger, men viser nok en gang sin jernvilje og utholdenhet i slutten av kampen, og blir fullt fortjent belønnet med mål.

 

Pizarro: 7.5

Dirigenten i Romas spill. Holder fast på ballen slik at laget får flyttet seg oppover på banen. La opp til Riises mål med en fantastisk pasning.

 

De Rossi: 8

Drivkraften i Romas spill. Løper i 90 minutter, og stopper Palermo gang på gang med sterke taklinger og en stor posjon vilje.

 

Taddei: 7
Flink til å holde bredden i laget, som ga muligheter til Brighi med sine løp. Jobber for laget, og legger opp til flere muligheter.

 

Brighi: 8.5
Svært god kamp. Vil mye, og scorer to. Spiller uselvisk opp Baptista som scorer karrierens enkleste mål. Utmerket skudd til 3-1.

 

Vucinic: 6.5
Noe frustrerende kveld, da han jobber hardt og vil mye, men ikke får igjen så mye for det. Men skaper masse rom for lagkameratene, som til slutt resulterer i 4 mål.

 

Totti: 7
Skaper mye ut av intet, deriblant den kjapper corneren som førte til selvmål. Viser godt overblikk, og er motiverende for alle Roma-spillerne.

Innbyttere:

 

Julio Baptista: 6.5

Jobber for laget, uten å skape stort bortsett fra målet som han ble servert på sølvfat.

 

Menez: 6

Fikk 25 minutter på banen, men klarte ikke sette sitt preg på kampen. Kunne utnytte noen situasjoner bedre, men viser vilje til å forbedre seg.

 

Forza!