Totti på sidelinjen

Mye tyder på at Il Bimbo DellÓro er forbeholdt en lengre periode på skadestuen, etter man ser etter å ordne et tilbakevendt problem med kneet. Totti ble tatt av etter første omgang nå på søndag, og i verste fall går det mot operasjon.

Il Capitano har slitt med høyre kne tidligere denne sesongen, og det er hele tredje gang på under ett år dette kneet opereres, dersom det blir utfallet. 33-åringen var ute en månded tidligere i høst, og det er omtrent like lenge man forespeiler seg man må klare seg uten playmakeren i fall en operasjon.

Det er et avgjørende tidspunkt av sesongen, da mange viktige kamper skal spilles den kommende måneden. Heldigvis er det snakk om en alternativ behandlingsmetode, som gjør kapteinen klar en god del tidligere.

I tillegg er Luca Toni på skadelisten, og da kan det bli vanskelig å oppretholde den strålende formen laget opplever om dagen, men vi får håpe Giallorossi klarer seg i kampene som kommer.  Først mot Panathinaikos i Europa League nå på torsdag, så hjemme mot Catania på søndag.