Roma tar imot Catania

Klokken 15 søndag formiddag kan Roma kutte ned Inters ledelse til 5 poeng. Etter at Nerazzurri i kveld spilte 0-0 hjemme mot Sampdoria, har Roma en ypperlig sjanse til å ta inn 2 poeng på Mourinho og co. Catania er motstander, og Roma håper å slå tilbake etter tapet mot Panathinaikos i midtuken.

Til tross for tapet mot Panathinaikos er Roma et lag i form, og Roma kunne da også med litt mer flaks vunnet kampen borte mot den greske serielederen. Ranieri sa etter kampen at Roma setter den europeiske turneringen like høyt som Serie A, men dersom Inter fortsetter å tape poeng, vil nok serien sakte men sikkert bli førsteprioritet. Og i morgen er det altså Catania som kommer til Stadio Olimpico.

Catania har virkelig kommet seg etter at den gamle kjenningen Sinisa Mihajlovic tok over klubben, og står ubeseiret i de siste 5 kampene. Catania må klare seg uten suspenderte Marco Biagianti. Roma derimot må klare seg uten Francesco Totti. I tillegg ble Julio Sergio skadet i midtuken, og dermed får Doni sjansen igjen i førsteelleveren.

Roma har vunnet 6 seriekamper på rad, og det inkluderer bortekamper mot Juventus og Fiorentina, så dette er definitivt en kamp Roma skal og bør vinne, men Sinisa Mihajlovic vil nok gjøre sitt ypperste for å ta poeng fra Roma på sin gamle hjemmebane.

Forza Roma!