Refleksjoner fra spillerne etter kampen mot Catania

Det blir en spennende tid framover med bare 5 poeng opp til Inter og 17 kamper på rad uten tap i serien begynner ting å se lyst ut i den røde halvdelen av roma, her er hva spillerne tenker om sjansene for ligagull.

Marco Motta har troen på gull og tror at Roma absolutt er med i kampen om tittelen. Han skimter scudettoen i det fjerne. – Vi må ta poeng fra Inter, ledelsen deres er nå bare på 5 poeng som er overkommelig avstand. Ligaen gir utfordringer til hele troppen og det gjelder å ta dem på strak arm, avslutter en bestemt og selvsikker Marco Motta.

Vår fremtidige kaptein Daniele De Rossi hadde dette å si om sjansene for Romas første scudetto på 8 år: – Tabellen ser bedre ut enn på lenge og vi er veldig fornøyde siden forholdet (på tabellen) mellom klubbene (Inter og Roma) begynner å se interessant ut. – Inter har vist at de kan bli vanskelige å ta igjen. Dette viste de da de styrte kampen selv om de hadde 2 utviste spillere, avslutter DDR som er en viktig bidragsyter for at Roma skal greie å vinne Ligaen

En som ikke er like positiv er Juan som dysset ned snakket om scudetto. På spørsmål om scudetto sjansene sa han: – Jeg ville ikke snakke om scudetto nå siden det ennå er langt igjen. Vi må bare fortsette å jobbe hardt. Vår styrke er spillergruppen, og vi vil jobbe veldig hardt framover med den. Han maner også mot fokus litt bakover på tabellen og avslutter; -Vi vil selvfølgelig satse på å vinne alle kampene framover, men vi vil samtidig se litt tilbake på Milan og Napoli for å se hvordan de ligger an på tabellen. Akkurat nå er fokuset rettet mot Europaligaen.”

En annen som ikke ville snakke om scudetto var Claudio Ranieri. Han sa overraskende nok at han ikke mente at gullkampen var åpnet igjen, selv om de knappet inn på Inter denne serierunden. – Vi jobber veldig hardt og bør være fornøyde med det. Men for å være ærlig, tror jeg fortsatt ikke vi har store gullsjanser, konstaterer Ranieri.

Han avslutter med å si at vi bør være oppmerksomme på lagene bak oss og sier; – Det stemmer at vi bare er 5 poeng bak 1. plassen, så selv om ligger forholdsvis godt an kan så kan vi ikke føle oss for trygge bare se på alle lagene som ligger rett bak oss!

Det blir en spennende tid framover, forhåpentligvis vil vi ta igjen Inter og ta hjem scudettoen

Forza Roma!

Skrevet av gjesteskribent Dag Bendixen.

Kilder: Goal.com og tribalfootball.com