Forhåndsomtale: Roma – Panathinaikos, Europa League

Forhåndsomtale Panathinaikos

 

Med et unødvendig 3-2 tap i bagasjen og seiersrekken på 20 kamper brutt, reiste Roma hjem fra Athen forrige torsdag, Djibril Cisses hodestøt markerte slutten på en kveld hvor Roma fremstod som uorganisert og uryddige bakover, i motsetning hva vier blitt vant med dette året.

 

Nå er det på tide å reise kjerringen – hjemme på Olimpico.

 

Roma har tidligere uttalt at Europa League er en prioritet i år. Mest sannsynlig var det, sammen med fjerdeplassen i ligaen, førsteprioritet inntil nylig også. Dersom Inter imidlertid fortsetter å miste poeng, kan bildet forandre seg.

 

Claudio Ranieri har tatt ut følgende mannskap: Andreolli, Baptista, Brighi, Burdisso, Cassetti, Cerci, De Rossi, Faty, Juan, Lobont, Marangon Doni, Menez, Mexes, Motta, Perrotta, Riise, Taddei, Tonetto, Vucinic

 

Ut ifra dette er det ventet at Il Mister vil stille følgende mannskap fra start: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Brighi, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Baptista.

 

Det kan bli jevnt mellom flere her, blant annet Cassetti/Motta, Riise/Tonetto Mexes/Burdisso, Vucinic/Menez/Cerci og Baptista/Vucinic.

 

Ute er Pizarro, Toni, Totti, Julio. Med andre ord fire spiller som er blant de første på blokken til vanlig.

 

Panathinaikos har i tillegg til 8.000 på tribunen tatt med seg følgende mannskap til Roma: Tzorvas, Galinovic, Karnezis, Kant, Sariegki, Biarsmir, Vyntra, Spyropoulos, Darlas, Marino, Simao, Katsouranis, Gilberto, Karagounis, Ninis, Clayton, Christodoulopoulos, Lettonia, Rukavina, Salpingidis, Petropoulos e Cisse.

 

Blant andre Seitaridis og Gabriel, er ikke med.

 

Det er ventet på forhånd at Pana vil stille med følgende lag (4-1-4-1): Tzorvas, Marinos, Vinitra, Kantè, Sarriegi; Simao; Spiropoulos, Karagounis; Katsouranis, Christodoupoulos, Cissè.

 

En hard batalje venter, og det er ventet at vi vil gå ut fra start for å få det tidlige mallet vi trenger. Samtidig vil grekerne forsvare seg for hva det er verdt. Roma ønsker I utgangspunktet å avgjøre dette, slik at en kan hvile spillere til helgens viktige borteoppgjør mot Napoli, men det spørs om det blir anledning til det utover I kampen.

 

Kampen vises på TV2 Sport og vil også være tilgjengelig på Nett-TV via TV2Sumo.

 

Forza Roma!