Julio Sergio: Jeg er forelsket i Roma

Vår brasilianske førstekeeper Julio Sergio har i et intervju med Il Corriere dello Sport uttalt at han er forelsket i klubben og gjerne blir i mange år fremover.

31-åringen, som en gang ble beskrevet som «verdens beste tredjekeeper» av ex-Mister Luciano Spalletti, har hatt en sesong over all forventning og har spilt seg til permanent plass på førstelaget.
Kontrakten hans går ut i sommer, og det går rykter om at forhandlinger om en ny kontrakt er igang.

Under intervjuet med Il Corriere hadde han følgende å si: «Jeg er forelsket i Roma. Det er her jeg har funnet toppformen. Jeg vil nå vinne Coppa Italia og hjelpe laget å kvalifisere seg til Champions League.
Jeg føler meg hjemme i Roma og det gjør også familien min. Det er en vakker erfaring for oss alle. Vi får se hvordan kontraktforhandlingene går.»

Da han ble spurt om lårskaden han nylig pådro seg sa han: «Fysisk sett føler jeg meg bra. Under kampen [0-0 mot Milan] hadde jeg ingen problemer, og nå har jeg en ukes trening på å bli bedre.
Av og til har jeg muskelproblemer. Det kan ha noe å gjøre med at jeg ikke spilte på tre år.
Jeg har vært profesjonell fotballspiller siden 1997, og har ikke hatt muskelproblemer tidligere. Før jeg kom til Roma hadde jeg en leddbåndsoperasjon. Det var den eneste alvorlige skaden i min karriere.»

… og forhåpentligvis den siste.

Kilde: Football Italia