– Ingen Totti, kanskje Vucinic mot Udinese

Mirko Vucinic og alle Roma-fans kunne puste lettet ut når testene viste at det kun var snakk om en mindre skade i Mirkos tidligere opererte venstre kne. 26-åringen ses likevel på som tvilsom til Udinese-kampen lørdag.

 

Det var forventet at Mirko med sikkerhet skulle returnere til helgens kamp, men ifølge Gazzetta dello Sport, forlot Vucinic gårsdagens trening for å ta tester av kneet. Fysiobehandling fortsetter i dag, men det medisinske apparatet på Trigoria er optimistiske når det gjelder Mirkos deltagelse i helgens kamp mot Udinese.

 

Når det gjelder Totti, så har ikke vår kaptein vært på banen for Roma siden Palermo ble sendt hjem til Sicilia som slakt for over en måned siden. Optimistiske romatunger vil ha det til at Totti er klar for å returnere allerede mot Udinese på lørdag. Virkeligheten er en litt annen.

 

Corriere dello Sport melder at Totti tidligst blir klar til Inter-kampen i slutten av måneden. Dermed må altså romafansen belage seg på enda to kamper uten hærføreren på banen. Likevel er det ingen tvil om at pila peker oppover og Totti blir snart å se på banen igjen. I går jogget han rundt Trigoria sammen med fitness-trener Vito Scala. Mest sannsynlig ingen Totti mot Udinese, men il Capitano har gjort mirakuløse comeback tidligere. Vi krysser fingrene.