– Scudetto-racet er ikke over

Kaptein Francesco Totti nekter å gi opp håpet om en ny scudetto til tross for at Roma ikke klarte å ta innpå Inter forrige helg. Livorno kjempet seg tilbake og utlignet to ganger mot Roma før dommeren blåste av kampen. Roma kunne vært 4 – er nå 6 poeng bak Inter.

– Ligaen er fortsatt vidåpen fra toppen til bunnen av tabellen: Scudetto, Champions League, Europa League og nedrykksstrid, skriver Totti i sin ukentlige spalte i Corriere dello Sport.

– Alle lag har noe å spille for, skrive kapteinen videre.

 

Han innrømmer også at han ikke ser for seg noen nøyaktig comebackdato etter kneskaden som har holdt ham ute av spill siden Palermo-kampen.

– Jeg er på bedringens vei og prøver nå å komme tilbake i form. Selvfølgelig vil jeg være med å bidra for laget så fort som mulig. Men det vil ikke skje før det rette tidspunkt. Sannsynligvis i månedsskifte mars/april en gang, skriver il Capitano.

 

Av de mer useriøse nyheter rundt Totti, så har det versert rykter om at han skal få en rolle i Napoli-president Aurelio De Laurentiis’ julefilm. De Laurentiis er en kjent film-mogul i Italia og lager gjerne trivlige familiefilmer rundt juletider.

 

Nå har De Laurentiis vært ute og benektet ryktene om at han vil ha med vår kaptein i en ny film. Han la likevel til at han godt kunne tenke seg å bruke Totti i en film etter at hans spillerkarriere er over. Napoli-presidenten har visstnok latt seg imponere av Tottis fantastiske reklamer for bl.a. Vodafone. La oss krysse fingrene for at det blir lenge til vi får se Totti på kinolerretet. Både for den ene og den andre grunnen.