Totti ser frem mot Inter-kampen

Somvi tidligere medlte denne uken er Francesco Totti ute i morgendagens kamp mot Udinese, og mest sannsynlig også i kampen mot Bolgona i midtuken.

Vår kaptine har imidlertid nylig ytret at han tror Roma fortsatt har en god sjanse til å hente hjem Scudettoen til hovedstaden, på tross av den noe skuffende poengdelingen (3-3) mot Livorno borte forrige helg. I sin ukentlige spalte i Corriere dello Sport skriver han:

 Ligaen er fortsatt vidåpen og alt kan skje. Det er kamp om alt fra nedrykk til Europa league og scudetto, ytrer vår elskede kaptein.

 – Vi har fortsatt alt og spille for, og jeg tror ligaen kan by på overraskelser. 

Francesco avslutter med å skrive om skadesituasjonen sin:

 – Jeg er i en opptreningsfase akkurat nå og prøver å komme tilbake i god fysisk form, sier Totti som ikke vil gi en eksakt dato på når han er tilbake. – Selvfølgelig vil jeg være tilbake og bidra for Roma så fort som mulig, men har ingen intensjoner om å returnere før jeg er tilbake for fullt. Jeg regner med jeg er tilbake mellom slutten av mars og starten av april, avslutter Il Capitano som forhåpentligvis rekker den livsviktige kampen mot Inter. 

 Med 3 poeng her vil vi muligens melde oss på gullkampen i Serie A!        

 Skrevet av Dag Bendixen