Roma 4-2 Udinese

Roma er igjen med i tittelkampen etter 4-2 mot Udinese hjemme på Olimpico igår. Med INters uavgjort på Sicilia, og Milan og Napolis oppgjør senere idag, kan det bli en meget behagelig Serie A runde for Giallorossi.

Gårsdagen startet oppskriftsmessig med to nydelige scoringer fra Toni og Vucinic. Særlig Vucinic sin var et kunststykke, idet han elegant lobbet ballen over Handanovic i Udinese-målet. Innen dette hadde Udinese-keeperen vært i aksjon ved flere anledninger, uten å la seg overliste.

Det skulle imidlertid bli spenning rett før pause. Brighi kløner det til og river ned en Udinesespiller på full fart inn i feltet mitt i dommerens synsfelt. Straffe, Di Natale og 2-1.

Like etter pause skulle det bli enda mer spenning. Riise er ikke patent på en klarering og ballen ender opp hos Di Natale og 2-2 er et faktum.

Imidlertid skulle det ikke lang tid etter være Romas tur til bli tildelt straffespark. Vucinic er iskald og setter inn 3-2.

Etter dette har Jeremy Menez flere gode involveringer, i hva som kan sies å være en av hans mer minnerike i Romatrøyen. At han ikke øker ledelsen på det helt vanvittige raidet i andre omgang er bare synd. En meget god kamp av franskmannen som fikk æren av å rulle opp angrepet til 4-2 som Vucinic får æren av å sette i mål. Hatrick av montegrineren, som ellers var pigg igår, noe som lover godt foran neste helgs storkamp mot Inter.

Før slutt har menez nok en stor sjanse, men pasningen til Toni blir akkurat for lang. Det kan nok tenkes at Menez burde avsluttet selv i denne situasjonen.

Kampen ender 4-2 og Roma får med seg tre fortjente og viktige poeng. Nå er det kamp mot Bologna i midtuken, før det store slaget skal stå neste helg mot Inter. Tørr vi håpe på en aldri så liten seriefinale?

Forza Roma!