Preview: Bologna – Roma

Roma ligger kun 4 poeng bak Inter som topper Serie A, og 3 poeng bak Milan som har den viktige andreplassen som gir direkte kvalifikasjon til Champions League 10/11. Våre gladiatorer har mye å spille for, og det er ventet at bortekampen mot Bologna blir en tøff affære.

Bologna tapte 0-1 i forrige Serie A-runde mot nedrykkstruede Siena, men har en god hjemmestatistikk å vise til. Laget har flere spillere som har slitt etter forrige helgs kamp, deriblant Modesto, Portanova, Raggi og Guana., men skal vi tro Bolognas legeteam skal disse kunne riste av seg sine skader.

Det er ventet at Bologna stiller med følgende startoppstilling:

Viviano; Raggi, Portanova, Moras, Lanna; Busce, Mudingayi, Guana, Modesto; Gimenez; Adailton

Hos Roma er Totti definitivt ute, men han er ventet tilbake til lørdagens «sekspoengskamp» hjemme mot Inter. Juan er suspendert. Perrotta, Vucinic og Menez har trent noe alternativt denne uken, men er forventet å være klar til i morgen.

Forventet startoppstilling:

Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Toni

Kampstart er 20:45!

Forza Roma!