Burdisso: «Roma vinner»

Utleiesoldat Nicolas Burdisso var klar i talen i intervjuet med Corriere dello Sport, og la liten imellom overfor klubben han per dags dato leies ut fra.

 

Roma er ubeseiret i Serie A på 20 kamper, og ligger kun fire poeng bak ledende Inter foran morgendagens kamp.

 

«Det vil være bortkastet energi å prøve å forklare betydningen av denne kampen, det er for åpenbart. Kampen mot Inter er tittelavgjørende.»

 

«Roma har lite å tape, mens presset ligger på Inter som må forsvare ledelsen. Jeg er overbevist om at Roma har det som skal til for å beseire Inter og vinn Lo Scudetto. Det kommer til å være en forrykende kamp, med to lag som vil mye, og det foran et fullsatt Stadio Olimpico.»

 

«Det har ikke kommet som noen overraskelse på meg at vi har gjort det så godt den siste tiden som vi har. Og Mourinho har hele tiden sagt at Roma er en tittelutforderer. I morgen skal vi spille kampen som mest sannsynlig avgjør Serie A, og med den rammen som kommer til å være rundt kampen med fans og spillere fyrt opp til det maksimale vil det være en løgn å si jeg ikke gleder meg», sa en munter Burdisso.

 

Burdisso er som kjent lånt ut fra Inter, og kontrakten hans med Roma går ut til sommeren.
«Det er klart det vil være en spesiell kamp for min del. Jeg var i Inter i fem sammenhengende år, og det er en tid jeg ikke kunne vært foruten. Men nå spiller jeg for Roma, og jeg har aldri lagt skjul på at jeg elsker å spill med Romas logo på brystet. Personlig ønsker jeg å fortsette å gjøre det, også etter sommeren.»

 

«Men vi får se hva som skjer i juni. Nå er det eneste jeg fokuserer på er å slå Inter!»

 

Kilde: Fotball-Italia