Forhåndsomtale: Roma – Inter

Ikveld 20:45 sparkes sesongens helt klart viktigste kamp igang foran et utsolgt Olimpico. Roma tar imot Inter i kampen som enten kan ende racet om scudetto for Roma eller åpne det på fullt gap. Begge lagene kommer stinne av selvtillit etter sterke kamper i forrige runde. Roma vant 2-0 i en av sesongens vanskeligere bortekamper mot Bologna, mens Inter på sin side kjørte over Livorno med 3-0 hjemme på mektige Giuseppe Meazza.

For en gangs skyld kan Giallorossi stille med tilnærmet full tropp. Francesco Totti er endelig tilbake etter et lengre skadefravær og Juan er tilbake etter suspensjon mot Bologna. Det er vel første gang vi trygt kan si at Il Mister har luksusproblem i nesten alle ledd. I forsvar er alle våre 3 beste midtstoppere klare for å gjøre livet surt for Milito, Eto’o og den gamle lazialen Pandev og på topp kan vi velge mellom 5 spillere som hadde vært med i startoppstillingen til resten av lagene i Serie A. Som sagt er det kanskje angrepet det knytter seg mest spenning til. Både Menez, Vucinic og Toni har vist fin form de siste kampene, men det skal nok skje ganske mye om ikke Totti tar på seg kapteinsbindet og fører troppene inn på Olimpico ikveld.

Troppen til Roma ser altså ut som følger:

Keepere: Bertagnoli, Marangon

Forsvar: Motta, Burdisso, Mexes, Juan, Andreolli, Tonetto, Riise, Cassetti

Midtbane: De Rossi, Taddei, Brighi, Pizarro, Faty, Perrotta, Cerci

Angrep: Totti, Toni, Baptista, Menez, Vucinic

Troppen til Inter ser ut som følger:

Keepere: Julio Sergio, Toldo, Orlandoni

Forsvar: Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Materazzi, Samuel, Chivu

Midtbane: Stankovic, Quaresma, Thiago Motta, Sneijder, Muntari, Mariga, Cambiasso

Angrep: Eto’o, Milito, Pandev, Arnautovic

Kampen starter klokka 18.00 og dømmes av Morganti.

Vel bekomme!

Forza Roma!