Klarer Roma å ta poeng i Bari?

Klokken 15.00 i dag spiller Roma en særdeles viktig kamp. Etter den fantastiske 2-1 seieren mot Inter er det bare 1 poeng opp til lederlaget. Med andre ord, i dag kan Roma faktisk toppe tabellen om alt går veien.

 

Bari er ingen enkel motstander. Laget har overrasket i år, og notert seg for sterke resultater. Laget er ubeseiret i de siste 5 kampene, og er giret på å ta nok en skalp. Juventus har blitt slått, mens laget har en uavgjort mot Inter.  Laget har i tillegg bare tapt to ganger på hjemmebane denne sesongen.

 

Roma må klare seg uten suspenderte Jeremy Menez og Simone Perrotta, men Totti er med igjen. Totti og Toni er en duo mange har ventet på, og hvis Vucinic har dagen kan det bli moro for de mange tilreisende Roma-supporterne.

 

Roma starter med følgende lag:

 

Julio Sergio – Cassetti, Burdisso, Juan, Riise – Pizarro, De Rossi, Taddei, Totti, Vucinic – Toni

 

Bari stiller med følgende ellever:

 

Gillet – Belmonte, Masiello A, Bonucci, Masiello S – Alvarez, De Vezze, Gazzi, Kamata – Barreto, Castillo

 

Da er det bare til å krysse fingrene for litt hjelp fra Bologna i kampen mot Inter, og at vi får se en sinnsyk Vucinic løpe rundt i undikken etter kampslutt.

 

Daje, Roma!