Ranieri og Totti om Scudettosjansene

Ting begynner virkelig å tetne til i scudetto-racet kun 3 poeng skiller de 3 første lagene (Inter, Roma, Milan). Ligaen begynner å bli spennende for oss Romanisti, som ikke har kunne feiret en Scudetto siden 2001. Foreløpig er det interisti som har hatt størst grunn til å smile denne sesongen. Serieledelse og semifinale i CL. Men ledelsen deres er bare på skarve 1 poeng, noe som ikke er avskrekkende med tanke på hva Roma er gode for og at det på det meste har vært 12 poeng frem til Milano-laget. Romafansen har hatt endel opp og nedturer gjennom årene, men nå er det endelig et stort lys i tunnelen!

 

 

Vi begynner endelig å få troen på å gjenskape magien fra 2001. Gjør Totti og Ranieri det samme? Her er hvertfall noen refleksjoner og tanker fra 2 ledende skikelser i Roma. Kaptein og hærfører Francesco Totti og trener Claudio Ranieri.

Claudio Ranieri er forsiktig optimist og hadde følgende og si etter Romas 1-0 triumf over Bari forrige uke: – Inter er fortsatt i førersete i scudetto-kampen å bør bli regnet som favoritter. De har en stor stall, og er fullt kapable til å henge med i 3 turneringer samtidig.

 

Om Romas scudetto-sjanser hadde Ranieri følgende og si: – For tiden spiller vi med stort adrenalin nivå og entusiasme, pluss vi er i topp fysisk form som er en fordel nå når sesongen er inn i en avgjørende fase, mener Ranieri før han avslutter: -Det er mulig at vi kan ha en dårlig dag, det kan skje den beste. Men vi er i aller høyste grad med i kampen om ligagullet. Målet vårt er å vinne scudettoen og vi vil kjempe hardt for å nå det målet.

 

Vår kjære kapten Il Capitano hadde også sitt å si om sjansene for scudetto han utalte følgende foran Bari-Roma forrige helg: – Jeg kan formelig lukte scudettoen!, sier Totti entuastisk før han fortsetter:- Det er fortsatt vel tidlig å si hvorvidt vi vil vinne, men det er spennende å være med i scudetto-racet bare 1 poeng bak Inter!

 

Totti, som forhåpentligvis vil finne tilbake til scoringsformen fra i høst, og lede Roma til en ny scudetto!

 

Forza Roma!

 

Skrevet av Dag Bendixen