Gulliver, verdens beste midtstopper og en montegriner i en alt for stor bil…

 

Luca Tonis siste tid i Bayern München var plaget av mye problemer med ledelsen og fraværende spilletid og muligheten til å gjøre hans overgang til Roma permanent har hele tiden virket som rene formaliteten. Det tyske storlaget har allerede et angrep overbefolket av klassespillere, men nå sier Franz Beckenbauer at det likevel kan være en fremtid for Gulliver i Bayern. «Når Toni returnerer fra sitt lån vil han gå inn i førstelaget, først da vil vi ha tilstrekkelig med angripere», skal den tidligere storspilleren ha uttalt. Bayern har også lenge vært linket Wolfsburgs Edin Dzeko, men han kan nå se ut til å ha blitt andreprioritet bak vår kjære Luca. Det blir spennende å se hva som skjer til sommeren, men det virker som det er liten tvil om hvilken drakt hovedpersonen selv ønsker å trekke på seg neste sesong!

 

Juan har slitt med en liten skade den siste tiden, men igår startet vår nye Aldair igjen å trene sammen med resten av laget. Juan har vært i storform denne sesongen, spesielt i tospann med Burdisso. Det blir veldig spennende å se åssen il Mister komponerer midtforsvaret i kampen mot Lazio, spesielt med tanke på Mexes’ sterke innsats i kampen mot Atalanta.

 

Dagens trening ble som vanlig gjennomført med fullt mannskap foran et hundretalls romanisti som hyllet Burdisso, Julio Sergio og Phillipe Mexes. Jeremy Mènez halter litt smått etter at han har pådratt seg en liten skade i venstrefoten. Mènez har hatt problemer i denne foten før, men det kan virke som det ikke er noe alvorlig i og med at den unge franskmannen trente sammen med resten av laget.

 

Av andre mindre problemer rapporteres det om at Mirko Vucinic fikk plass til bilen sin på spillerparkeringen og dermed måtte parkere på pressens parkering. Kanskje på tide å permanent bytte ut SUV’en med golfbil om sesongen ender som vi alle håper?

 

Det ser også ut til at John Arne Riise gleder seg til helgens storoppgjør.. Ifølge den nye bloggen hans skal han legge ut en sak om derbyet nærmere helgen så det er bare å følge med på www.johnarneriise.no !

 

Kilder: goal.com, tuttomercatoweb.com