Kan den gamle damen gi Roma en hjelpende hånd..?

Ikveld spilles det som kan bli en av sesongens viktigste kamper i striden om Scudetto. En desperat, gammel dame gjester de regjerende mestrene Inter på Giuseppe Meazza i Milano og alt ligger til rette for et italiensk drama av beste merke.

 

Juventus må vinne om de skal forlenge sitt håp om å karre til seg den viktige fjerdeplassen etter en katastrofal sesong, mens Inter på sin side burde reise hjem med minst ett poeng for å henge med Roma i kampen om Scudetto. Juve ligger for øyeblikket på sjette plass 3 poeng bak henholdsvis Palermo og Sampdoria, mens Napoli ligger 2 poeng bak Bianconeri på syvende. Inter ligger som vi alle vet ett enslig poeng bak Roma, men la oss satse på at luken er blitt på 4 når helgen er omme.

 

La oss, for en gangs skyld, håpe på en svarthvit kveld og jubel i Torino…

 

Kampen vises direkte på Canal+ Sport 1 klokken 20.45 og kommentator er Espen Ween.