Roma – Sampdoria… Leverer Roma igjen?

Det blir nok en ulidelig spennende aften for Roma-fans når Sampdoria gjester et visstnok utsolgt Stadio Olimpico 20:45 i kveld. Cassano, Pazzini og kompani har hatt en meget sterk sesong, og ligger på en 5.plass med sjanse for å ta CL-plass med seier i kveld.

Roma har som kjent 24 kamper i serien uten tap, og klarte å snu 0-1 til 2-1 mot Lazio forrige helg i et fyrverkeri av et derby. I desember lå Roma på 5.plass. Nå har Roma sjansen til å toppe tabellen igjen tre runder før slutt. Da må et sterkt Sampdoria slåes. Spillerne må være skjerpet. Grintaen må sitte. Curva Sud må være i form  (det vil de være). Ranieri må være briljant igjen. I Coppa Italia-kampen i midtuken fikk Ranieri spart en del på spillere som Vucinic, Totti og Juan. Vucinic spilte riktignok de siste 12 minuttene ca, men er nok uthvilt til kveldens kamp.

På papiret er dette den vanskeligste kampen Roma har igjen. Men mye av kampen vil nok være i hodet til Romas spillere nå i resten av oppgjørene. Takler Roma presset? Klarer de nok en gang å vinne etter at Inter har overtatt ledelsen grunnet tidligere kamp?

Antonio Cassano har scoret mange avgjørende mål i det siste for Blucerchiati. Den litt tøysete gutten var Inter-supporter som barn, og vil nok ikke ha noe imot å gjøre mål mot sin tidligere klubb. Luigi Del Neri har noen skadeproblemer, nemlig Pietro Accardi, Nicola Pozzi og Luca Castellazzi, mens Ranieri ikke har noen skader eller suspensjoner i troppen. Så får vi se hvilken formasjon og ellever Ranieri velger fra start…

Forza Roma! DAJE, DAJE, DAJE!