Roma scudettohåp henger i en tynn tråd

Roma gikk på et bittert 1-2 nederlag mot Sampdoria forrige helg, og klubbens scudettohåp fikk seg et skudd for baugen. En av dem som ikke hadde sin beste kamp i karrieren var John Arne Riise, som var involvert i begge baklengsmålene.

 

Selv om seriegullet virker veldig mye lenger vekke enn før helgen, holder likevel sunnmøringen troen oppe. ” Vi vet hva vi kan forvente av dem (Inter). Nå gjenstår det bare å se hvordan Inter vil gjøre det i sine neste kamper, og håpe det beste”, uttaler Riise til avisen Il Romanista

 

Riise synes det var ekstra bittert at det muligens var han som sto for de avgjørende feilene. ”Etter 20 kamper i Serie A kom det sure tapet og det er bittert at det skjer på hjemmebane. Det er ekstra bittert for meg at det er ”min” spiller som scorer det første målet! Jeg må se det på TV i kveld for å se om det var min mann som kom løpende og scoret også det andre målet.Han kom raskt mellom Juan og meg, men uansett så er dette vanvittig bittert”, skrive han etter kampslutt på sin egen blogg, Johnarneriise.no

 

En som var litt mer nøktern og selvfølgelig like skuffet var Roma-trener Claudio Ranieri. Han hadde følgende å si rett etter kampen: ” Den største skuffelsen akkurat nå er at vi skapte nok sjanser i første omgang til å drepe kampen fullstendig, men vi klarte ikke å score på de sjansene vi skapte.”

 

”Som jeg sa til spillerne forskjellen på uavgjort og tap i denne kampen er minimal, siden vi uansett ville ligget bak Inter. Akkurat nå ligger fokuset på å vinne neste kamp og håpet på at Inter snubler”, avslutter Ranieri. Uansett utfall av sesongen vil han kunne karakterisere dette som en vellyket debutsesong!

 

Til helgen er vi avhengig av hjelp fra Lazio, som møter Inter hjemme, samtidig som vi er nødt til å ta tre poeng borte mot Parma.

 

Daje! Daje!

 

Skrevet av Dag Bendixen