Forhåndsomtale Parma-Roma

Parma tar imot hovedstadslaget vårt imorgen klokken 18:00 på Stadio Ennio Tardini. Det er en forutsetning for Romas scudettomuligheter at de henter hjem tre poeng, i tillegg er de avhengig av at Inter avgir poeng mot rival Lazio søndag kveld.

 

Parma åpnet denne sesongen sterkt, anført av tidligere visekaptein i Roma, Christian Panucci. Med vinteren forsvant Panucci, og med Panucci forsvant formen. Laget fra skinkebyen befinner seg nå på en 10. plass i ligaen. Roma på sin side har kjempet side om side med Inter for om lag en måned nå, og det hadde vært utrolig bittert for giallorossi om kampen skulle ende i Nord-Italia på lørdag.

 

For Parma sin del er Paloschi, Zenoni og Morrone ute, mens Dzemaili, Mirante og Lunardini sliter med skadeproblemer og er usikre. To gode kort defensivt, i form av Paci og Zaccardo, er suspendert og uaktuelle.

 

Troppen:

 

Portieri: 83 Mirante, 1 Pavarini

 

Difensori: 7 Castellini, 15 Dellafiore, 34 Gigli, 6 Lucarelli,

 

Centrocampisti: 3 Antonelli, 16 Baccolo, 10 Dzemaili 14 Galloppa, 11 Jimenez, 8 Lunardini, 27 Tamasi’, 80 Valiani

 

Attaccanti: 20 Biabiany, 86 Bojinov, 77 Crespo, 9 Lanzafame, 90 Pasi  

 

Forventet lagoppstilling Parma (4-3-3): Mirante; Valiani, Dellafiore, Lucarelli, Castellini; Jimenez, Galloppa, Antonelli; Biabiany, Lanzafame, Bojinov.

 

Se opp for tidligere Romaprodukt, Daniele Galloppa, men også spissene Biabiany og Valerij Bojinov som begge har vært gode denne sesongen. Crespo scorer dessuten alltid mot oss. Det være seg Milan, Inter, Parma eller Lazio.

 

Roma på sin side har en så og si skade- og suspensjonsfri tropp å velge ut ifra. Eneste som ikke er med er Alexander Doni.

 

Troppen:

 

PORTIERI: Julio Sergio, Lobont, Artur

 
DIFENSORI: Juan, Mexes Burdisso, Riise, Motta, Cassetti, Tonetto

 
CENTROCAMPISTI: De Rossi, Brighi, Taddei, Pizarro, Perrotta, Cerci

 
ATTACCANTI: Totti, Toni, Vucinic, Menez, Julio Baptista

 

Forventet lagoppstilling Roma (4-2-3-1): Julio Sergio; Cassetti, Juan, Burdisso, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Menez, Vucinic,; Totti.

 

Det forventes en åpen kamp imorgen med mye sjanser og godt spill, men det kan også fort være at nervene spiller hovedstadslaget et puss. Parma rykker hverken ned eller ut i Europa, så for dem handler dete bare om å vise seg frem foran eget publikum.

 

Kampen vises ikke på TV, men kan sees på blant annet Bet365.com. Få også med dere Lazio – Inter søndag kveld kl. 20:45 på Canal +. Denne har minst like stor interesse som vår kamp dersom vi henter hjem 3 poeng imorgen.

 

DAJE DAJE DAJE!!