Finnes det håp?

Roma tar imot Cagliari hjemme på et Stadio Olimpico som med stor sannsynlighet ikke har latt gulldrømmen forsvinne med 6 poeng igjen å hente.

Det er vel igjen som helst tvil om at presset er stort på begge lag. Inter møter Chievo og en Sergio Pellissier som har vist denne sesongen at de på ingen måte kan avskrives, da de har gode kontringer som har gitt de den posisjonen de har på tabellen. Et Inter-lag proppet av lite karismatisk selvtillit blir antagelig vanskelig å stoppe, men hovmod står så absolutt for fall!

13. plass er hva Cagliari har å vise til, og har med det svært lite å spille for kl. 1500 idag. Laget fra Sardinia har overrasket mange i år, siden de med en tynn tropp var tippet å kjempe for overlevelse i Serie A. Kjempe for Serie A-plass er det våre babyblå by-naboer som har tatt av seg…

Troppen som blir å se på Olimpico:

Julio Sergio, Lobont; Andreolli, Juan, Mexes, Motta, Riise, Tonetto, Burdisso; Pizarro, Taddei, Faty, De Rossi, Perrotta, Cerci, Brighi; Totti, Baptista, Toni, Menez.

Hos Roma er Doni og Cassetti ute, skade og suspensjon respektivt. Dette betyr altså at gode gamle Totti er med, og er ifølge avisene tippet en plass i startoppstillingen. Siste nytt er at Vucinic ikke besto den siste medisinske sjekken før uttak av troppen, etter å ikke ha deltatt på trening de to siste dagene på grunn av en gammel skade. Som uttaket viser er heller ikke han med.

Antatt lag:

Julio Sergio; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Menez, Perrotta, Taddei; Totti

Ifølge Goal.com skal visstnok Ranieri har prøvd ut en ny variant med Totti og Toni sammen på topp, med Jeremy Menez hengende bak i trequartista-rollen.

Kampen går kl. 1500, og vi håper et fullt Stadio Olimpico løfter våre gladiatorer frem!

Spørsmålet; Ja, det skulle man tro. Håpet er så absolutt tilstede, delt med leiesoldat Gianluca Curci i Siena som betrakter seg som en giallorosso den 16. mai når han skal tette buret i siste serierunde hjemme mot Inter. To kamper igjen, med en ubeskrivelig verdi, og det ikke bare for AS Roma. Roma som burgunderrød og oransje hadde fortjent en 14-dager lang feiring. For som den entusiastiske Per-Jarle Heggelund i Canal+ gjentatte ganger har uttrykt;

Ett seriegull i Roma er verdt minst ti i Milano.

Forza Roma! Daje!