Reaksjoner etter Chievo-kampen

Roma har hatt en strålende sesong, til tross for at vi hadde 1.plassen  når bare runder gjensto, glapp det desverre for våre kjære gladiatorer. Som så mange ganger før….

John Arne Riise skrev på sin blogg at det var skuffet stemning etter kampen, og at det var en skuffet gjeng han møtte i  garderoben etter kamp.

”Vi ledet Serie A helt til det gjenstod 30 min av årets sesong! Det hadde vi ikke trodde etter 10 serierunder, da vi slet under midten av tabellen. Det er en skuffet gjeng som sitter i garderoben nå etter kampen, for vi hadde trua hele tiden. Bittert å være så nær gullet, men om noen dager er sannsynligvis skuffelsen borte og vi ser at vi har tross alt gjort en meget god sesong.“

Riise ser også framover mot neste sesong. ”Det skal bli deilig med litt hvile og ferie etter landskampene vi har om noen uker, men jeg kommer også til å glede meg til ny sesong, for med Ranieri som trener og den spillerstallen vi har nå skal det bli fantastisk gøy å kjempe om tittelen i Italia, samt å spille Champions League igjen. Jeg har savnet CL!”

En som ikke hang med hodet var trener Claudio Ranieri som var veldig fornøyd med sesongen til tross for at laget hans tapte på målstreken. ”Jeg husker de første dagene i Roma var fylt med frykt for å mislyktes, den frykten er definitivt borte”,sier Ranieri som samtidig roste laget for måten de hadde opptrådt på. ”Vi har vist en utrolig Moral hele sesongen, vi har jevnt over plukket poeng, og mange ganger vunnet kamper etter å ligge under. Spillerne min har prester eksepsjonelt godt!”

”Jeg tror serigullet røk på de siste 15 minuttene mot Sampdoria, hvor vi spilte sansynligvis årets beste 1. omgang, og desverre falt sammen i 2. omgang. Vi har samlet 80 poeng på 36 kamper som er kjempebra!”

Ranieri  brukte også tiden på å rose Interpresident Massimo Moratti, ”Han har skapt et utrolig lag! Og får mine største gratulasjone for jobben han har gjort.  Jeg håper Inter  vinner Champions league, og bringer heder og ære over Italia, avslutter den sindige Roma treneren som har ført Roma til en uventet og helt fantastisk 2. plass!”

Forza Roma!

Skrevet av Dag Bendixen