Adriano “Jeg er 90 % klar for Roma”

Som ventet falt en av de siste brikkene på plass under gårsdagen. Adriano bekreftet overfor pressen at han er på vei til Roma, og at han kommer til å gjøre overgangen permanent i begynnelsen av juni når han skal til Italia på ferie.

«Jeg er 90 % Roma-spiller, og jeg vil snakke med President Rosella Sensi den 6. juni for å fullføre overgangen», uttalte den tidligere Inter-spilleren.

«Jeg er ikke standarden til en fantastisk spiller som Francesco Totti, men jeg vil jobbe for å nå hans nivå og jeg tror jeg kan gi et bidrag til Roma», avsluttet Adriano.

Det er med andre ord 6. juni som blir datoen hvor kontrakten signeres, bildene tas og fansen skal ta imot L’Imperatore. Det blir spennende å se hvilken mottakelse han får, for en ting er helt sikkert; Adriano må jobbe for å få Olimpicos gunst.

I anre nyheter bekrefter Phillip Mexes idag at han blir i Roma, til glede for all romanisti. «Jeg elsker å leve her, elsker klubben og har en kontrakt jeg akter å respektere», uttalte franskmannen til italiensk presse idag.

Fabio Simplicio er også svært nære en overgang til Roma. Han er ventet å erstattet Julio Baptista som fort kan være på vei til Tottenham. Også Mario Cassani fra Palermo har vært ryktet til giallorossi de siste dagene. Roma er på utkikk etter alternativer på backene ettersom Max Tonetto forsvinner, samt at fremtiden til Marco Motta er usikker.

Kilder: Gazzetta, Corrierre, Romanews og Football-Italia.