Fabio Simplicio er klar

Brasilianeren som denne sesongen har spilt for Palermo vil tjene 1.8 millioner euro i året. Hans kontrakt begynner å løpe 1. juli i år og vil utløpe 30. juni 2013.

– Det er en stor ære og et stort steg i min karriere. Takk til alle som har trodd på meg, sier Simplicio i en pressemelding. Simplicios agent, Gilmar Rinaldi, uttrykte også stor tilfredstillelse når ovrgangen igår ble offisiell.

Det er ventet at Simplicio blir et alternativ til Simone Perrotta sentralt offensivt i en 4-2-3-1, evt. sentralt på midten i en 4-4-2. Simplicio har denne sesongen måtte tåle mye benkesliting på grunn av at Palermo allerede har Javier Pastore som også kan spille i den offensive midtbanerollen. Med tanke på den dekningen vi alt har sentralt på midten er det mest sannsynlig at Simplicio er tiltenkt en mer offensiv rolle i laget.

Med Simplicios ankomst virker det mer sikkert enn noen gang at Julio Baptista forsvinner ut portene på Trigoria i sommer. Brasilianeren har aldri levd opp til forventingene etter sin overgang fra Real Madrid for to sesonger siden, og har sittet mye på benken denne sesongen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hQK6waCBQ0U[/youtube]