Julio Sergio Bertagnoli har signert ny kontrakt

Julio Sergio startet som ukjent tredjekeeper denne sesongen, men har spilt seg mesterlig opp og fikk sin debut i Serie A i 1-3 tapet mot Juventus i andre serierunde – Lucianos Spallettis siste trekk som Roma-sjef.

Julios opprinnelige kontrakt gikk ut i slutten av denne måneden, men det har lenge vært klar at partene var enige om å fortsette samarbeidet. En offisiell erklæring har likevel latt vente på seg, helt til imorges. AS Roma kommuniserer gjennom sin nettside ASRoma.it at partene er enige om en avtale som strekker seg til og med sesongen 2013/2014. Julio Sergio vil det første året av den nye kontraktsperioden tjene 1.3 millioner euro per sesong, pluss bonuser. Hans forrige avtale lå på omlag 0.5 millioner euro per sesong. I avtalen ligger også at lønnen stiger til 1.4 millioner euro sesongen 2012/2013. For sesongen 2013/2014 synker imidlertid lønnen til 0.7 millioner euro, men bonusene økes ytterliggere dersom Sergio fremdeles skulle være vår førstekeeper.

Samtidig er situasjonen rundt Alexander Doni uklar. Vår andrekeeper, som utrolig nok er tatt ut til VM på bekostning av blant andre førstekeeper Sergio, skal i samtaler med klubben i nær fremtid. VM kan i så måte bli et fint utstillingsvindu for Doni, selv om det er ytterst tvilsomt om det blir noe spilletid.

ASRoma.no ønsker Julio Sergio lykke til de neste tre årene i klubben!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Ln__reyxi8[/youtube]

Daje Julio Cesare!