Siste fra overgangsmarkedet

Marco Cassetti skrev igår under på en avtale som binder han til Giallorossi til juni 2011. Den nye avtalen innebærer at han vil tjene 1.8 millioner euro den neste sesongen. Cassetti har hatt en meget god sesong, og mange ville ha han med til Sør-Afrika i sommer i mangel på bedre alternativer.

Forøvrig er Adriano booket på et fly søndag kveld til Roma. Det er ventet at han vil gjennomgå den fysiske testen, samtaler med President Dotoressa Rosella Sensi, og underskrive en trårskontrakt med Roma.

Fra før har allerede Roma sikret seg brasilianeren Fabio Simplicio fra Palermo, og klubben jobber hardt med å hente Nicolas Burdisso på fast basis. Altternativet til argentineren synes å være William Gallas som er kontraktløs etter denne måneden.

ASRoma.no følger utviklingen.