Taddei til 2014!

Den nye avtalen mellom Roma og Rodrigo Taddei innebærer at brasilianerenvil tjene 1.5 millioner de tre første sesongene, og 1.0 millioner euro den siste sesongen.

Taddei er ventet å signere avtalen på mandag før han drar på ferie til Brasil. Mandag er forøvrig også dagen Adriano kommer til Roma for å signere sin kontrakt. med andre ord – det er hektiske dager for Daniele Pradé. Mye tyder på at giallorossi vil ha det meste unnagjort innen fotball VM tar til 10. juni, og prisene skyter i været.

Taddei begynner etterhvert å bli en av kontinuitetsbærerne i klubben sammen med blant andre Totti, De Rossi og Mexes. Selv om han kanskje ikke har den samme populariteten som den sistnevnte trioen, anses han som et verdifullt medlem av laget. Særlig med tanke på hans arbeidskapasitet og tilpasningsdyktighet i kantrollen.

En offisiell uttalelse fra klubben er ventet iløpet av neste uke

Vi håper Rodrigo får en kanonsesong og ønsker god ferie!

Kilder: Corrierre, Romanews og Football-Italia.