Offisielt: Adriano har signert en treårskontrakt med Roma!

– Han virker veldig motivert og så veldig bra ut. Ordene tilhører Bruno Conti og beksriver Adriano ved ankomst i den evige stad.

Adriano landet i Roma i dag morges og har iløpet av dagen gjennomgått en medisinsk test, samtaler med Rosella Sensi samt underskrevet en kontrakt som binder han til klubben i tre år. Den offisielle pressekonferansen hvor 28-åringen blir presentert foran pressen og fansen går av stabelen imorgen, og det er allerede spekulert i om det vil bli en høytidelig markering. Enkelte i klubben vil nok vegre seg mot dette gitt at Adrianos anokmst ikke faller i god jord hos samtlige romanisti – foreløpig.

Det er ikke offentliggjort hva kontrakten inneholder, men det er tidligere spekulert i at Adriano vil f en årslønn på rundt 5millioner euro + betydelige bonuser om ting går etter planen. En spiller som Rodrigo Taddei skrev for et par dager siden til sammenligning under en kontrakt verdt 2.8 millioner euro + bonuser for de to første årene av kontraktsperioden på totalt tre år.

ASRoma.no ønsker Adriano velkommen til klubben og håper han vil bli husket for sine bidrag på banen!

DAJE DAJE DAJE!!!