Burdisso, Doni, Juan og Baptista klare for 1/8-delsfinaler

Brasil med Juan og Julio Baptista fra start i Kakas’ fravær tok seg igår kved videre fra dødens gruppe etter 0-0 mot gruppetoer Portugal. I Kakas’ karantenefravær fikk Julio Baptista starte kampen, men evnet ikke å sette noe særlig preg på kampen. Han ble tatt mot slutten av andre omgang. Juan på sin side kan muligens prise seg lykkelig over ikke å ha blitt utvist igår da han stoppet et gjennomspill til Portugals Cristiano Ronaldo med hånden – tilsynelatende med vilje. Midstopperen fikk gult kort for forseelsen.

Alexander Doni var ubenyttet reserve for Brasil.

Tidligere i uken tok Nicolas Burdisso og Argentina seg videre. Burdisso har etterhvert fått en del spilletid for Diego Maradonas menn, men det er tvilsomt om han får spilletid fra start mot Mexico imorgen kveld kl. 20:30.

Brasil på sin side spiller 1/8-delsfinale mot Chile i overimorgen kl. 20:30. Kun Juan er ventet å starte.