Totti: «Allerede god kjemi med Adriano»

Sesongoppkjøringen har såvidt startet, og dagens trening var – i følge romanews.eu – preget av lengre taler fra Claudio Ranieri. Når ballen omsider begynte å rulle prøvde Ranieri Totti og Adriano i tospann, og de to skal ha fungert godt sammen allerede. På spørsmål om Adriano uttalte Totti etter treningen: «Det er allerede god kjemi med Adriano. Han kommer til å hjelpe oss, det er jeg sikker på. Vi vet at han kan vinne kamper på egenhånd»

Mercato

Prioriteringen er nå som før å komme til enighet med Inter vedrørende Nicholas Burdisso. Det skal fortsatt være stor avstand mellom partene, men Daniele Pradè ventes å fly til Milano senere denne uken i håp om å spikre en avtale. Burdissos agent, Hidalgo, sier at hans klient vil stille til Inters ritiro 28.juli dersom ingenting skjer innen kort tid.

Prioriteringen deretter blir å gi John Arne Riise en konkurrent, eller snarere en avløser.  Kampprogrammet blir enda tøffere enn sist sesong, og Roma kommer definitivt til å hente en venstreback som kan redusere belastningen på John Arne Riise. Atalantas Bellini skal angivelig være førstevalget, men Estudiantes’ Clemente Rodriguez skal også stå på ønskelisten. Den høyrebente venstrebacken startet Argentinas kamp mot Hellas i VM. Et siste navn som nevnes for venstrebacken er Juan Maldonado, som tilhører Adrianos gamle klubb Flamengo.

Av spillere som forventes å forlate klubben, er det foreløpig lite forandring. Cicinho, Baptista og Doni ønskes alle solgt, mens Philippe Mexes forblir et spørsmålstegn så lenge kontrakten hans løper ut neste sommer. Phillou selv benektet imidlertid for de fremmøtte utenfor Trigoria at han ønsker seg bort: «Jeg ønsker å bli i Roma. Dere vet hvor bra jeg har det her!» Følelsen er garantert gjensidig; Philippe Mexes er en av Romas desidert mest populære spillere og skuffelsen blir enorm dersom Mexes ofres i sommer.

I tillegg skal Guberti være ønsket av Sampdoria og Catania.

Kilde: Romanews