Branca: «Det er opp til Roma»

Roma forbereder seg ifølge flere italienske aviser på et siste bud på Nicolas Burdisso som skal presenteres for Inter direktør Marco Branca. Branca har tidligere avslått Romas bud på spilleren og etterlyser nå et realistisk bud fra Roma.

Roma direktør, Daniele Pradé, skal ifølge Corriere dello Sport omsider reise til Milano for forhandlinger med Branca. I kofferten tar han sannsynligvis med seg et bud på 6 millioner euro. Roma har ifølge samme kilde allerede blitt enige med spilleren om en fireårskontrakt verdt 2,5 millioner euro per sesong, men har lenge slitt med å komme til enighet med Inter. Milano-klubben har så langt ikke vist seg villige til å senke kravet på 10 millioner euro, en prislapp Roma stiller seg uforstående til.

Branca hadde følgende å si om Burdisso-sagaen:
Jeg har et godt forhold til Roma og Pradé. Ringer han meg vil jeg svare, men jeg tror de er opptatt på andre fronter. Forskjellen på verdsetting av spilleren? Burdisso er ikke en spiller som er verdt 3,5-4 millioner euro. Vi gjorde Roma en tjeneste i fjor da vi lånte bort spilleren dagen før seriestart. Burdisso har spilt veldig bra, men Romas verdsetting av spilleren er for lav.

Roma skal ifølge romanews.eu i mellomtiden ha kontaktet Rosario Central for Nicolas’ lillebror, Guillerme. Ironisk nok ble budet på 3,5 millioner euro (!) avslått av argentinerne.

Hvor langt bør Roma strekke seg for Burdisso? Diskuter saken i kommentarfeltet under.