Offisielt: Pettinari og D’Alessandro utlånt

Marco D’Alessandro er en 19 år gammel offensiv spiller som kan brukes både på kant og i angrep. D’Alessandro er dessuten mannen med de grønne skoene som fikk sin debut mot Juventus mars 2009 på Olimpico. Han viste seg umiddelbart frem og tvang blant annet fra denne (klikk for å se) redningen fra Buffon. Deretter fikk han en drøy halvtime mot Fiorentina og viste nok en gang lovende takter. Klikk her for video.

D’Alessandro var i fjor på utlån hos Grosseto i Serie B og gjorde seg bemerket ved å score ett mål og spille 28 kamper for klubben som kjempet om opprykk. Den kommende sesongen skal Marco prøve lykken i Bari. Bari låner i første omgang D’Alessandro ut sesongen og har opsjon på å kjøpe halve kontrakten ved sesongslutt.

Stefano Pettinari er en 18 år gammel midtbanespiller som fikk sin debut i fjor da han erstattet Jeremy Menez de siste minuttene mot Udinese. Pettinari fikk ikke gjort nok til at det skulle resultere i en YouTube video, men potensialet er utvilsomt der. Pettinari spiller neste sesong for Siena i Serie B. Avtalen er identisk med den ovenfor, hvor Siena låner Pettinari den kommende sesongen og har opsjon på kjøp ved sesongslutt.

Er Bari og Siena riktige klubber for henholdsvis D’Alessandro og Pettinari? Diskuter i kommentarfeltet under.