Burdisso en Romanista på onsdag?

Det er den italienske nettavisen Leggo som i dag melder at onsdag fort kan bli dagen Nicolas Burdisso offisielt blir en Romanista.

Nicolas Burdisso vil sammen med sin agent onsdag ankomme Milano for møte med Daniele Pradé og Marco Branca. Leggo hevder å vite at overgangssummen ligger på 5,5 millioner euro, mens Burdisso vil få en fireårskontrakt med årslønn på 2,5 millioner euro. Pradé var i går en kort visitt innom Brunico hvor Roma i år har sin sesongoppkjøring.

Forhandlingene med Inter om Burdisso har ikke vært enkle. Dette stammer ifølge rapportene helt tilbake til overgangsvinduet i januar hvor Inter ønsket Baptista. Inter, med Mourinho i spissen, klandret Romas verdsetting av brasilianeren.

Finansieringen av Burdissos kjøp skal komme fra salget av nettopp Baptista, som skal være svært nær en overgang til Olympiacos. De siste rapportene hevder Galatasaray har kommet med et bud i tolvte time for den tidligere Real Madrid spilleren. Dette til tross skal Baptista nå være i forhandlinger med Olympiacos om sin personlige kontrakt.

Kilde: legge.it, forzaroma.info