Neste steg: Offisiell Supporterklubb

Vi som driver denne siden har i lengre tid ønsket å ta dette prosjektet til det neste steget. Med ny side på plass vil dette innebære å forsøke å opprette en offisiell supporterklubb for AS Roma i Norge. Dette vil gi oss en del fordeler, særlig enklere tilgang til billetter, og vi håper å gjøre dette uten å påføre medlemsmassen økonomisk belastning.

Visjonene rundt supporterklubben er i all hovedsak å kunne gi oss litt større rettigheter og anseelse. Lettere tilgang til billetter er naturligvis en stor motivasjon bak det hele, men vi ønsker selvfølgelig også å utvide tilbudet noe i kjølvannet av dette. Det skal imidlertid være sagt at det aldri kommer til å bli noe medlemsblad eller et voldsomt sortiment av varer som kan kjøpes. Likevel kan det være tenkelig å lage eksempelvis t-skjorter som skaper en viss tilhørighet til denne supporterklubben. På dette området er vi svært interessert i innspill fra dere!

Prosessen rundt dette er foreløpig ganske ung, men vi har laget noen innledende planer for hvordan dette vil komme til å fortone seg. Som enhver organisasjon vil vi måtte formalisere stillinger i henhold til kravene vi har fått fra Roma. Vi vil i denne prosessen se etter en president, en vice-president, en segretario, en tesoriere og en eller flere consiglieri. I tillegg vil det opprettes en del andre stillinger, men i utgangspunktet nå vil vi prøve å sette ned et styre som skal administrere denne supporterklubben.

Samtidig som vi er opptatt av en demokratisk prosess, er vi også særlig bestemt på å videreføre arbeidet som har blitt lagt ned i disse årene. I så måte føler vi også at vi som har startet siden, utviklet den og videreutviklet den både i format og omfang, bør ha en viss innflytelse på hvordan vi som gruppe angriper denne problemstillingen. Derfor har vi kommet frem til at vi, altså teamet bak siden, utnevner kandidater til presidentvervet og andre nøkkelverv, og at disse stillingene i andre omgang går til et åpent valg for forumets medlemmer.

Vi er som sagt på et svært tidlig stadie av denne prosessen, og vi søker derfor innspill fra dere som bruker siden og beriker kommentarfelt og forum med innspill. Det er naturligvis slik at siden aldri hadde vært det den er nå uten så mange regelmessige brukere, og det ville vært merkelig om ikke folk fikk komme med sine innspill til hvordan dette skal gjøres. Det bør også være slik at medlemsmassen har en innvirkning på hvem som leder den.

I håp om å få ballen til å rulle trenger vi dermed innspill fra dere. Nikker du anerkjennende til det som står her, vennligst gi også uttrykk for det i denne tråden. Like viktig er det å si i fra dersom det er stor uenighet rundt dette. Innspill til hva som ønskes fra en slik supporterklubb er også noe vi trenger, og vi håper derfor på at diskusjonen kan blomstre her.

Vi ser frem til deres innspill!