Calcio Mercato – Sommeren 2010

Calcio Mercato – Roma

Dette er ASRoma.no sin offisielle Calcio Mercato. Her finner du oppdateringer om det nyeste på overgangsfronten under kategoriene ”bekreftet inn/ut”, ”rykter inn/ut” og ”øvrig”. Oppdateringene er datert, med det aller nyeste oppdatert med mørkerød skrift. Originalinnlegg ble lagt ut torsdag 24. juni.

Bekreftet inn:

Adriano:

Den brasilianske angriperen har signert en treårskontrakt med Roma verdt om lag 3 millioner euro per sesong pluss bonuser. Adriano er tiltenkt rollen Luca Toni hadde denne våren. I kontrakten er det også en klausul som sikrer Roma dersom Adriano vender tilbake til gamle vaner…

Fabio Simplicio:

Midtbanespilleren fra Palermo kommer gratis etter at hans kontrakt med Sicilia-klubben gikk ut. Hans nye kontrakt med Roma strekker seg over tre år og er  verdt 1.8 millioner euro per sesong. Simplicio kan både brukes sentralt på midten og i en mer offensiv sentral rolle, samt i en offensiv kantrolle.

Bogdan Lobont:

Rumeneren som var på utlån til oss forrige sesong ryktes å være aktuell for en permanent overgang denne sommeren. Vil i så fall fungere som back-up for Julio Sergio.

8/7: Den rumenske keeperen er klar for Roma i en permanent overgang. Lobont er tiltenkt rollen som Romas andrekeeper.

Bekreftet ut:

Gianluca Curci:

Romas ungdomsprodukt er nå i deleierskap med Sampdoria hvor han skal spille neste sesong etter at Genoa-klubben kjøpte Sienas halvpart i keeperen. Ettersom Sampdoria skal spille Champions League neste år blir det med andre ord en meget spennende sesong for Curci som på sitt beste forsvarer en plass i landslagstroppen.

2/7: Gianluca Curci offisielt klar for Sampdoria.

Max Tonetto:

Tonettos kontrakt er utløpt og han vil ikke bli tilbudt en forlengelse. Max har vært med oss i fire sesonger og legger mest sannsynlig skoene på hylle dersom han ikke går til Lecce som har rykket opp i Serie A.

Luca Toni:

Leiesoldaten ble ikke tilbudt en permanent avtale, til tross for at bayeren nå har løst han fra kontrakten. Luca er så godt som klar for Genoa.

1/7: Luca Toni blir presentert som Genoaspiller iløpet av dagen.

2/7: Luca Toni presenteres på Genoa C.F.C. sitt museum som Genoaspiller.

Mauro Esposito:

En av tidenes mest mystiske fall i italiensk fotball har ikke lenger kontrakt med Roma, og vil naturlig nok ikke bli tilbudt en ny. Skandalesignering av verste sort.

Marco Motta:

Juventus skal være svært interessert i å sikre seg den unge høyrebacken som ikke har slått til i Roma etter en lovende start. Udinese eier fremdeles halvparten av Motta, så et deleierskap er heller ikke umulig her.

25/6: Daniele Pradè og Juventus sin DS Beppe Marrotta skal etter planen møtes i dag for å diskutere fremtiden for den italienske høyrebacken.

26/6: Marco Mottas fremtid vil bli avgjort ved blindauksjon etter at Udinese og Roma ikke ble enig med spilleren om hans framtid. Daniele Pradè uttalte at han var skuffet over Mottas velvilje til å komme til en løsning. Det er åpenbart at Motta ikke vil være fornøyd med en lignende rolle i laget som den han hadde forrige sesong som back-up for Marco Cassetti, men mye kan også tyde på at han har større ambisjoner enn å spille for Udinese neste sesong.

26/6: Udineses bud på 1,5 millioner euro overgår Romas 1,3 millioner euro og dermed er Motta tapt for Roma. En skuffet Motta legger skylden på Roma og mener de ikke gjorde nok for å beholde han.

3/7: Marco Motta er klar for Juventus.

Artur

Den brasilianske keeperen er klar for Braga på en fri overgang.

Alessandro Crescenzi:

17/7: Utlånt til Crotone.

Stefano Pettinari:

Et av Romas aller største håp for fremtiden kommer også til å gå på lån denne sesongen.

16/7: Utlånt til Siena. Klikk her for egen artikkel.

Marco D’Alessandro:

16/7: Utlånt til Bari. Klikk her for egen artikkel.

Adrian Pit

Kontrakt utløpt.

Valerio Virga

Kontrakt utløpt.

Rykter inn:

Stefano Sorrentino:

Chievo-keeperen har denne som forrige sommer blitt ryktet til Roma. Han har hatt en glimrende sesong i Chievo og var nylig også linket til Juventus før de gikk for Marco Storari. Sorrentino har uttalt at det ikke blir aktuelt å dra til en storklubb for å sitte på benken, noe som kan bety at han ikke ender opp i Roma hvor han blir sittende på benken bak Julio Sergio.

William Gallas:

Arsenalstopperen er uten kontrakt, noe som har utløst interesse fra Roma. Det ser imidlertid ut som Gallas ender opp i Juventus.

Nicolas Burdisso:

Vår tidligere leiesoldat fra Inter er aktuell for en permanent overgang fra Milanoklubben. Overgangssummen er fastsatt og lyder på 8.5 millioner euro. Inter nekter å rikke seg på dette, og per dags dato har ikke Roma midlene til å finansiere en slik handel. Det skal bli spennende å følge utviklingen, men sikkert er det at Burdisso vil til Roma og at han er Romas førsteprioritet på overgansmarkedet.

25/6: Burdissos agent sier idag at han håper Inter og Roma blir enige om en overgang, men at det per nå ikke er fremdrift i forhandlingene etter at Inter etter sigende krever 10 millioner euro for den argentinske landslagsstopperen. Roma er i så fall avhengig av å selge for å kjøpe.

1/7: Daniele Pradè skal idag i et nytt møte i Milano for å løse flokken som er oppstått i forbindelse med en potensiell overgang for Nicoals Burdisso.

3/7: Roma og Inter blir ikke enige om Burdisso. Under et møte på et hotel i Milano igår morges diskuterte Mario Branca og Daniele Pradè en overgang for argenineren, uten å bli enige. Inter skal visstnok be om 10 millioner euro, noe som er 6 millioner euro mer enn det Roma i utgangspunktet er beredt til å betale.

9/7: Forhandlingene mellom Inter og Roma om Nicolas Burdisso er kollapset. Per dags dato blir de ingen overgang.

15/7: Et nytt møte mellom Pradè og Branca skal finne sted i nærmeste fremtid. Branca mener Romas valuering av spilleren til 3.5 millioner euro er alt for lav, og det ryktes derfor at Roma vil legge inn et nytt bud på nærmere 6 millioner euro. Inter har tidligere krevd 10 millioner euro for spilleren. Roma og Burdisso er enige om spillerens personlige betingelser, og Burdisso vil signere en fireårs-avtale dersom klubbene blir enige. Se i denne sammenheng egen artikkel.

25/7: Burdisso-saken vrir og vender for hver dag som går. Det siste nå er at Burdisso har gjort det klinkende klart for Moratti at han skal akseptere Romas bud på 5 millioner euro. Argentineren har blant annet bestilt barnehageplass for sine barn i Roma og synes fast bestemt på å fortsette der han slapp under fjorårssesongen. Juventus er også interessert i forsvareren. Burdissos agent sier at en overgang til Juventus ikke vil være noe problem…

27/7: Et avgjørende møte skal finne sted på onsdag. Montali uttaler også idag at klubben gjør alt den kan for å signere Burdisso, men at de vil følge sine egen vei dersom ikke kravene blir møtt. Se egen artikkel.

30/7: Se egen artikkel for dagens utvikling.

Massimo Gobbi:

Eks-viola spilleren er uten kontrakt og kan spille både sentral midtbane og på backposisjon. I den anledning er han aktuell som back-up for John Arne Riise på venstreback.

Dario Knezevic:

Den kroatiske venstrebacken er ikke interessert i å spille Serie B med Livorno, og ønsker seg en overgang til Roma. Han blir i så fall back-up for John Arne Riise.

25/7: Knezevic er fremdeles en kandidat til «vise-Riise»-rollen. Ranieri kjenner han godt fra hans tid i Juventus.

Gianpaolo Bellini:

Atalantas visekaptein er klar for nye utfordringer. Han anses som favoritten til å bli John Arne Riises reserve på venstreback. Habil back med en bra skuddfot.

8/7: Bellini ser ut til å fornye sin kontrakt med Atalanta, noe som utelukker en overgang til Roma.

15/7: I skrivende stund vurderer Bellini om han skal takke ja til et kontraktstilbud hos sin nåværende klubb Atalanta, eller om han skal åpne for en ny utfordring i karrieren. Dersom han velger det siste har Roma til gode å legge inn et bud.

25/7: Atalantas ny eier, Antonio Percassi, gjør et stort poeng i å beholde sine største spillere. Først ut var Mr. Bergamo, Cristiano Doni, med en ny ett-årskontrakt. Deretter signerte Simone Tiribocchi en ny toårs-avtale, og nå står mest sannsynlig Giampaolo Bellini for tur. Det blir mest sannsynlig ingen Bellini i Roma til høsten.

27/7: Bellini signerte igår, i likhet med Thomas Manfredini, en avtale som binder han til Atalanta frem til 2015. Det blir dermed ingen overgang til Roma for Atalantas vise-kaptein.

Emiliano Moretti:

Genoas venstreback er også aktuell som backup for Riise. Kan så vel spille midtstopper.

Guillermo Burdisso:

Broren til mer kjente Nicolas er aktuell for en overgang til Roma. Dette forutsetter nok at Roma først kjøper storebror fra Inter.

Xandao:

Cicinhos lagkamerat i Santos er aktuell i en byttehandel med sistnevnte. Hans primærposisjon er midtstopper.

Mauricio Isla:

Udineses uslepne diamant og David Piazrros kompis er aktuell. Isla kan spille både sentralt i banen og i en mer offensiv kantrolle, men er nok mest aktuell dersom eksempelvis Matteo Brighi skulle forsvinne. Prisen forventes å ligge rundt 10 millioner euro.

28/6: Isla uttaler til italiensk presse at han er beæret over å bli linket til en klubb som Roma.

Alexis Sanchez:

Også han fra Udinese. Chileneren imponerer for tiden stort i VM og er på blokken hos de fleste internasjonale storklubber. Roma er imidlertid den eneste som offentlig har vist interesse for kantspilleren. Prisen er imidlertid avskrekkende ettersom Udinese etter sigende krever det dobbelte av de 12 millioner euro som Juventus allerede har tilbudt.

Guiseppe Sculli:

Genoas kantspiller ar vært ryktet til Roma gjennom en byttehandel som inkluderer Matteo Brighi andre veien. Interessen virker å ha kjølnet noe…

Giandomenico Mesto:

Serie As mest anvendelig spiller har også vært ryktet i en eventuell byttehandel med Matteo Brighi. Virker som en plan b for Romas del.

Sotiris Ninis:

Panathinaikos stortalent fikk aldri sjansen til å skinne i VM og kan nå være aktuell for en overgang til en større klubb for en rimelig penge. Roma ble imponert over den offensive midtbanespilleren da vi møtte de greske mestrene i Europa League i vinter, men det stilles spørsmålet om Roma ikke allerede har de nødvendige spillerne i Ninis posisjon.

Jaime Valdes:

Atalantas juvel er ikke interessert i å spille Serie B han heller. Kjapp og teknisk kantspiller med en god skuddfot som kan bli veldig nyttig for Roma.

25/7: Valdes har signert for Sporting.

Amauri:

Den nylig italienske spissen er linket til Roma. Hans tid i Juventus synes å være omme.

Clemente Rodriguez:

25/6: Den argentinske back/kantspilleren som er Bosman-spiller etter at hans kontrakt med Estudiantes gikk ut ryktes til Roma. Argentineren, som for tiden er opptatt med VM i Sør-Afrika, spilte i 2-0 seieren over Hellas og gjorde sine saker bra. Han har imidlertid ikke EU-pass, så dette er en av hakene Daniele Pradè må jobbe med dersom en overgang skal bli virkelighet. Primært er Rodriguez tiltenkt å konkurrere med John Arne Riise om venstreback-posisjonen, men han kan også spille på kanten i den offensive treeren i en 4-2-3-1 eller på kanten i 4-4-2.

28/6: Rodriguezs’ agent, Fernando Hidalgo (samme som Burdisso), uttaler idag at Roma leder ann i racet om argentineren sin underskrift.

1/7: Nøkkelen for å skaffe argentineren er å frigjøre en ekstra EU-plass, ettersom Rodriguez ikke har italiensk pass. Daniele Pradè prøver derfor å bli kvitt Barusso som tar opp en plass på den kvoten fra før.

30/7: Rodriguez er på god vei til Boca Juniors som han har spilt for tidligere. Dermed ser det kanskje beste alternativet til back-up for Riise ut til å glippe. Rodriguez medfører et problem i forhold tiliIkke EU-kvoten.

Joe Ledley:

25/6: Det unge midtbanetalentet som spiller for Cardiff City ryktes også til Roma. De siste rapportene går imidlertid ut på at Stoke City står først i køen for å sikre seg Ledley, men at også Celtic er interessert. Det virker lite sannsynlig at briten ender opp i den evige stad.

25/7: Ledley har signert for Celtic.

Valeron Behrami

Sveitseren skal være aktuell i en byttehandel med Alexander Doni. Verdien på høyrebacken sies å være omlag 6 millioner euro. Behrami har tidligere spilt for Lazio, noe som gjør en overgang lite sannsynlig.

25/7: Behrami ryktes på ny til Roma men prisen på forsvareren er foreløpgi for høy.

30/7: En rekke kilder i Italia melder at Roma og Behrami er enige om de personlige betingelsene, selv om begge parter benekter at det er pågående forhandlinger. Sikkert er det ihvertfall at West-Ham tidligere har vist interesse i Alexander Doni, og at Romas Daniele Pradè har uttrykt interesse for en venstrekant som også kan vikariere for Riise på venstreback. Behrami er en anvendelig spiller og kan passe denne beskrivelsen. Han er mest brukt på høyresiden, både i forsvar og på midten.

Det spekuleres i en ren byttehandel med Alexander Doni.

Yuto Nagatomo

Den 23-årige japanske venstrebacken som har sitt daglige levebrød i hjemlandet skal være lysten på et europeisk eventyr etter sin gode innsats i VM i Sør-Afrika. Roma ryktes stå beredt, og prisen vil ikke bli avskrekkende. I tillegg vil vi selge masse trøyer!

15/7: Den japanske venstrebacken er i dag klar for Catania.

Carlos Salcido

Den mexicanske venstrebacken med det meget gode venstrebenet er blitt nevnt i sammenheng med Roma den siste uken. Salcido spiller for øyeblikket for den nederlandske klubben PSV Eindhoven.

Ilsinho

17/7: Ilsinho er kontraktløs og linkes til Roma.  Høyrebackens agent uttaler til romanews.eu: Jeg kan bekrefte interessen fra Roma. Ilsinho har EU-pass. Han er en høyre back som kan hentes på fri overgang etter at han ble frigitt av Shakhtar.

Rykter ut:

Marco Andreolli:

Midtstopperen som til tider viste hvilket stortalent han er tidvis denne sesongen, ryktes bort for omkring 3 millioner euro. Lecce, Bologna, Brescia og Bari er interessert. Kan vi håpe på et deleierskap?

Alessio Cerci:

Begrenset med spilletid fører mest sannsynlig til at nok et produkt fra Romas ungdomsavdeling forsvinner. Cerci har kun ett år igjen av kontrakten og er aktuell for både Atalanta, Bari og Siena. Kan vi håpe på er deleierskap også her?

Stefano Guberti:

Kantspilleren imponerte tidvis for Sampdoria denne våren, men ar aldri noen hit i Roma på høsten. Mest sannsynlig forsvinner kantspilleren Luciano Spalletti hentet forrige sommer for godt denne sommeren. Flopp.

8/7: Juventus sies å være interessert i Guberti.

15/7: Ting tyder på at Guberti blir å se i Romadrakt, ihvertfall frem til jul. Spilleren selv sier han blir i Roma med mindre det kommer et nytt tilbud fra Sampdoria. Guberti deltok også i presentasjonen av de nye draktene i den grad det kan tas til inntekt for noe som helst.

25/7: Gubertis agent har bedt Roma om å fp mandat til å forhandle med nye klubber på vegne av sin klient. Det ryktes at Fiorentina er interessert i Guberti og kantspilleren vil være tilgjengelig for omlag 2 millioner euro i en deleierskap-avtale.

30/7: Fiorentina skal ha tilbudt Roma 1.5 millioner euro for halvparten av Stefano Guberti. Daniele Pradè krever 2 millioner euro.

Julio Baptista:

Den brasilianske offensive midtbanespilleren er på vei bort fra Roma. Selvfølgelig er han ryktet til Tottenham, og det for fire millioner pund. Det gjenstår imidlertid å se om beistet går dit. Andre interesserte klubber er tyske Wolfsburg som fort kan bli nødt til å erstatte Dzeko eller Grafite i løpet av sommeren. Ingenting er ventet å skje før VM er ferdig ettersom Baptista utrolig nok er en del av den brasilianske troppen.

25/6: Tottenham har ifølge Corriere dello Sport lagt inn et bud på 5 millioner euro for Baptista. Roma krever i utgangspunktet 9 millioner euro så budet er avvist. Det er ventet at Tottenham kommer med et nytt bud og at dette vil være på rundt 7 millioner euro. Isåfall er det mye som kan tyde på at Roma vil godta budet for å ha penger til Nicolas Burdisso.

26/6: Baptistas agent bekrefter at brasilianerens fremtid vil bli avgjort etter 11. juli når VM er ferdig.

28/6: Gian Paolo Montali bekrefter at Baptista er på markedet og at han vil bli solgt for å reiser midler til å kjøpe Nicolas Burdisso. En annen begrunnelse for at Baptista selges er at han ikke inngår i fremtidsplanene til Claudio Ranieri. Idag blir Baptista linket til den greske toppklubben Olympiakos.

8/7: Både Manchester City, Olympiakos, Tottenham  og flere kjemper om underskriften til Julio som er ventet å være verdt om lag 7 millioner euro. Det er ventet at prosessen vil gå raskere nå som Roma virkelig trenger pengene for å hente Nicolas Burdisso.

25/7: Baptista er nære en overgang til Olympiakos, men er usikker på om den greske klubben er det rette valget. Baptista er tilgjengelig for omlag 6 millioner euro og pengene fra et eventuelt salg vil gå til kjøpet av Nicolas Burdisso. Galatasaray har også meldt seg på i kampen. Se egen artikkel.

30/7: Baptista avslo Olympiakos’ tilbud fordi han var usikker på om en overgang til den greske ligaen ville være et lurt karrieretrekk. Roma på sin side er fortvilet over situasjonen ettersom midlene fra en overgang var tiltenkt å gå til kjøpet av Nicolas Burdisso. Det gjenstår å se hvor Baptsita havner. Galatasaray og Wolfsburg har uttrykt interesse.

Alexander Doni:

Også vår brasilianske andremålvakt er med i den brasilianske troppen på bekostning av bl.a. Julio Sergio. Donis’ fremtid ligger ikke i Roma. Mest sannsynlig ender han opp i Benfica eller Galatasaray som begge har vist interesse. Tidligere har også Bayern München og Manchester City vært på banen.

1/7: Keeperen sies å kunne bli benyttet i en byttehandel med West-Hams Valeron Behrami som ønsker seg en retur til Serie A. Det er imidlertid tvilsomt om Sveitseren er ønsket av spillergruppen etter sin fortid som laziale og arg motstander i derbyet. Donis agent tilbakeviser ryktene.

8/7: Om det ikke var sikker fra før; Alexander Donis daer i Roma er talte. Etter signeringen av Bogdna Lobont virker det 100 % klart at brasilianeren finner seg en ny klubb denne sommeren.

25/7: Brasilianeren har ingen fremtid i Roma, noe som er blitt fjort klart av ledelsen overfor Donis agent. Det viser seg imidlertid vanskelig for Doni å finne en ny klubb foreløpig.

30/7: Doni meldes å være svært aktuell i en byttehandel med West Hams’ Valeron Behrami.

Cicinho:

Den brasilianske vingbacken kan nok sammen med Baptista beskrives som det største bomkjøpet de siste par årene. Det skal bli godt å bli kvitt han og lønnsutgiften hans, men det spørs om Santos, hvor han har vært på lån denne våren, har råd til å overta den…

Matteo Brighi:

Italieneren som primært er mest anvendelig som sentral midtbanespiller har vært ryktet nord og sør i støvellandet siden forrige sommer. Både Fiorentina, Genoa og Bologna har vært aktuelle destinasjoner for Matteo, men aller helst ser vi han forbli i Roma.

15/7: Brighis agent uttaler i et lengre intervju med Romanews at Matteos intensjon er å spille for Roma.

Ricardo Faty:

Franskmannen er ikke god nok for Roma og forsvinner denne sommeren. Flere av de nyopprykkede lagene har ifølge italienske medier vist interesse.

15/7: Franskmannen nærmer seg en overgang til franske Nantes.

30/7: Faty skal på prøvespill i Blackburn førstkommende mandag. Antydet pris på franskmannen er 2.5 millioner euro.

Philippe Mexes:

Det sårer alltid å lese om overgangsrykter som angår spillere enn setter over det meste annet. Slik er det når en leser om overgangsrykter som omhandler Philou. La oss håpe vi slipper å se særlig med mørkerødt under her, men faktum er at han har avslått ny kontrakt med Roma, har ett år igjen av sin forrige, og at både Juventus og Manchester City er beredt til å betale 10 millioner euro++ for franskmannen. Être Philippe…

26/6: Juventus vurderer sterkt et bud på vår blonde franskmann. Ifølge Gazzetta skal partene sette seg ned på mandag for å diskutere mulige overganger mellom klubbene. Her vil blant annet Mexes være et sentralt navn. Roma foretrekker å selge han nå og få penger for han istedenfor at han går gratis neste sommer.

1/7: Sterke rykter de siste dagene skal ha det til at det er Mexes, og ikke Roma, som ønsker å avslutte samarbeidet. Idag kommer det imidlertid frem at spilleren og klubb skal sette seg ned i Rusticone de Brunico når Roma starter sin pre-season der og bli enige om fremtiden.

3/7: Juventus har enda ikke gitt seg på Mexes. Roma vil imidlertid kun ha penger for spilleren, og har nektet byttehandler med Grygera, Poulsen og Sissoko, forståelig nok. Det gjenstår å se om Mexes forsvinner i det hele tatt.

8/7: Franskmannen er et av de heteste navnene på overgangsmarkedet, men mye tyder nå på at Napoli og Juventus kan se langt etter Mexes’ underskrift ettersom forhandlingene mellom Roma og Inter om Nicolas Burdisso har kollapset.

15/7: Franskmannen gjentok ved ankomst Trigoria sin intensjon om å bli i Roma.

25/7: Mexes agent Oliver Jouanneaux uttaler at en ny kontrakt med Roma er nært forestående. En av sommerens lengste overgansgsagaer går dermed mot en lykkelig slutt. Se egen artikkel.

Mirko Vucinic:

En av de heteste overgangsobjektene i Europa, men montegrineren har sagt han blir i Roma. Både Inter, Bayern München, Manchester United og Manchester City sies å være villig til å bla opp mangfoldige euro for å få ham på laget.

26/6: Vucinics’ agent bekrefter at montegrineren blir i Roma.

Daniele De Rossi:

Om Vucinic er het, er De Rossi den heteste. Han er imidlertid ikke het om du tar hans ønske om å bli i Roma med i beregningen. De Rossi blir, og det var egentlig fristende å ikke ta han med her i det hele tatt fordi han kommer til å kopiere Totti og spille i Roma hele sin karriere – definitivt. Real skal ha tilbudt 50 millioner euro ++. Skal etter planen signere ny kontrakt med Roma.

Riccardo Brosco:

Kommer til å bli lånt ut.

Simone Sini:

Kommer til å bli lånt ut.

Valerio Frasca:

Kommer til å bli lånt ut.

Della Penna:

Kommer til å bli lånt ut.

Simone Loria:

Spilte denne sesongen for Torino som feilet på målstreken i Serie B. Blir etter all sannsynlighet Torino spiller på permanent basis.

Leandro Greco:

Kontrakten går ut, men ingenting er avklart.

Vittorio Antunes:

15/7: Den unge venstrebacken sies å være på vei til portugisiske Braga.

Øvrig

Stefano Okaka:

Angriperen blir mest sannsynlig værende i Fulham og Premier League. Det spørs imidlertid hvilken effekt Roy Hodgons’ mulige overgang til Liverpool kan få for Okaka.

2/7: Okaka ryktes til Liverpool etter Roy Hodgons overgang dit. Italienerens agent er imidlertid ute og dementerer ryktene. Flere italienske klubber skal også være ute etter Okaka nå som en forelengelse med Fulham ser lite sannsynlig ut.

Aleandro Rosi:

Høyrebacken som denne sesongen spilte for Siena går etter planen tilbake til Roma. Det spørs imidlertid om han blir lånt ut eller deleid med en annen klubb. Kan være aktuell som erstatter for Marco Motta.

26/6: Roma har nå offisielt kjøpt Sienas halvdel av den unge høyrebacken. Dersom han ikke blir lånt ut til en annen klubb går han tilbake til Roma for å spille der denne sesongen.

Ahmed Barusso:

Ghaneseren som ikke ble funnet god nok for Ghanas VM-tropp kommer tilbake til Roma fra sitt låneopphold denne sommeren. Det har vært ryktet på at han blir satset på, men inntil det kommer en offisiell uttalelse om dette er det lite trolig.

Julio Sergio, Marco Cassetti og Rodrigo Taddei har alle tegnet nye kontrakter med Roma og er ikke aktuelle for overgang til andre klubber.