Hidalgo: “Burdisso er giallorosso, mangler kun signaturen”

Flere italienske medier meldte allerede igår kveld at Guillermo Burdisso, Nicolas Burdissos yngre bror, er klar for Roma. 22-åringen har de foregående sesongene spilt for Rosario Central i hjemlandet. Burdisso den yngre bruker samme agent som storebror, Fernando Hidalgo.

Han kunne igår ikke gå nærmere inn på hvor lillebror spiller neste sesong, men bekreftet at en overgang til en italiensk klubb var klar. 12:30 i dag, uttaler Hidalgo: «Det er klart. Nå mangler kun signaturen og den medisinske sjekken. Det har vært lange forhandlinger mellom Roma og Rosario Central og vi er fornøyde etter å ha kjempet med all vår styrke. Jeg kan ikke gå inn på detaljene, ettersom det ennå ikke er offisielt. »

Overgangen kan også påvirke prosessen om å få Nicolas Burdisso til Roma. Marco Branca og Daniele Pradè skal møtes mandag eller tirsdag for å diskutere en overgang. Det er ventet at Pradè legger 7 millioner euro på bordet for argentineren i et absolutt siste tilbud. Selv om Inter har forlangt 8.5 millioner de siste dagene er det ventet at Marco Branca og co. vil akseptere. Fernando Hidalgo, som er begge brødrenes agent, går imidlertid langt i spekulere i at også storebror blir giallorosso: «Også Nicolas til Roma? Det er sikkert, stol på det.»

Kilder: Ilromanista, Romanews og Football-Italia.com.