Kan du tenke deg å bidra på ASRoma.no?

ASRoma.no er permanent på utikk etter nye medarbeidere til redaksjonen. Føler du at du kan bidra med noe? klør det i pennen når du leser nyheter på nettet, eller når omstridte temaer blir diskutert i mediene? Da er vi interessert i å høre mer fra deg.

Vi stiller ingen formelle krav, men anbefaler at du er fylt 18 år og behersker norsk og engelsk meget bra. Italiensk eller øvrige europeiske språk er et stort pluss.

Send en kortfattet presentasjon av deg selv, samt en nyhetssak, artikkel e.l. som du har skrevet om Roma eller fotball generelt. Alt dette sender du til Julius@asroma.no. Merk mailen med «Søknad».

Det er ingen godtgjørelse i forbindelse med arbeidet, og alt skjer selvsagt på frivillig basis. Du får imidlertid verdifull erfaring i det å drive et nettsted, presentere nyheter samt det å være en del av en redaksjon. Nå som arbeidet med å bli en offisiell supporterklubb er igang vil du også få mulighet til å ta del i mer håndfaste fordeler etterhvert.

Vi håper å høre fra deg!

Redaksjonen