Roma spilte uavgjort mot Bordeaux

AS Roma stilte med et reservepreget mannskap mot Bordeaux i ettermiddag, men leverte likevel en god forestilling. Fra start spilteLobont; Cicinho, Cassetti, Loria, Antunes; Faty, Barusso; Cerci, Brighi, Guberti; Okaka, som antydet i en 4-2-3-1 formasjon.

Store sjanser til begge lag som kan takke sine respektive keepere for at det stod 0-0 til pause. Okaka hade den største sjansen for giallorossi, men forsøket ble mesterlig reddet fra kloss hold.

Andre omgang skulle fortone seg noe roligere før Bordeaux ut av ingenting fikk en straffe etter klønete opptreden av Simone Loria. Roma skulle i sekvensene før straffen muligens hatt en straff selv da Diarra handset i en unaturlig posisjon på Barussos brassespark. Bordeauxs’ straffe ble ihvertfall ekspedert i mål og det stod 1-0.

Roma skulle imidletid komme tilbake. Etter flere store sjanser for blant andre Okaka, Brighi og Loria dukket Brighi opp på en retur fra keeper etter et glimrende forsøk fra Okaka. Da stod det 1-1.

Roma presset på mot slutten for å få vinnermålet, men det ville seg aldri helt for oss offensivt idag. Likevel må det sies å være en god prestasjon å spille uavgjort på «bortebane» i Frankrike med et antatt b-lag mot et antatt toppet Bordeaux-lag.

Il Migliore: Bogdan Lobont.

Imorgen er det ny kamp klokken 19:00 mot Paris St. Germain på samme bane. Da forventes Roma å stille med et tilnærmet toppet mannskap, selv om langt i fra alle i en antatt startellver er med til Paris. Denne kampen kan også enkelt sees med en stream av ålreit kvalitet, blant annet ved å besøke myp2p.eu.

Forza Ragazzi!