Roma Club Norvegia: 100 har meldt sin interesse

I går kveld, tirsdag 02.august, oppfordret vi dere til å registrere deres interesse for å bli medlem i Roma Club Norvegia. I kveld, onsdag 03.august, har vi allerede rundet 100 interesserte! Dette markerer en viktig milepæl i prosessen rundt opprettelsen av Roma Club Norvegia; vi vet nemlig nå at det finnes et tilstrekkelig antall likesinnede i Norge og dette legger grunnlaget for fortsettelsen. Roma Club Norvegia vil bli opprettet og det skjer snart!

Etter lengre tid med diskusjoner rundt fremtiden til denne hjemmesiden, lanserte vi i forrige uke idéen om å starte en supporterklubb til ære for la magica Roma. Etter overveldende positive tilbakemeldinger har vi jobbet intensivt med å ta de nødvendige stegene. I skrivende stund har det blitt opprettet vedtekter for klubben, og vi er ikke langt unna å registrere oss i både Brønnøysundsregisterne og AIRC. To vidt forskjellige institusjoner som begge er viktige for fremtiden til RCN.

Av hensyn til at det fortsatt er svært mange detaljer som skal jevnes ut, vil vi informere mer på detaljnivå senere. I mellomtiden kan vi imidlertid si så mye som at et styre for foreningen har blitt innstilt, og at vi begynner å nærme oss et endelig produkt med tanke på hvilke tilbud RCN i første fase skal tilby sine medlemmer. Medlemsmassen er naturligvis helt avgjørende for dette, men vi tror og håper at produktet som snart lanseres vil falle i smak i forhold til prisen en må betale for medlemsskap.

Mens papirmøllen går sin naturlige gang, har vi bestemt oss for å kjøre i gang en liten konkurranse der våre ferdigheter ikke strekker til. Vi trenger en logo og vi ønsker bidrag! I den anledning inviterer vi fremtidige medlemmer av Roma Club Norvegia til å designe en logo. Beste bidrag vil bli premiert med ett års gratis medlemsskap, samt den ikke ubetydelig æren av å ha designet logoen til Roma Club Norvegia.

Våre tanker rundt logoen er at den bør evne å identifisere oss som romanisti norvegesi. Logoen bør således karakterisere både Roma og Norge. Én tanke er å ha Roma-logoen som utgangspunkt, med en vikinghjelm på «hodet» av logoen, samt bokstavene RCN og en ulv som uler oppover. Har du et bedre forslag er det naturligvis også mulig å levere den. I prosessen anbefales det imidlertid at en holder dialog med Imran, slik at en ikke bruker unødvendig mye tid på å designe en logo som aldri vil være aktuell.

Vi kommer i prosessen videre til å forsøke å holde alle oppdatert på utviklingen. Som vi påpekte tidligere i dette innlegget, kommer vi ikke til å presentere noen detaljer før vi sitter på et endelig produkt. Dette gjøres av hensyn til å holde orden på prosjektet. I mellomtiden oppfordrer vi alle interesserte som ikke har meldt sin interesse til å gjøre det HER. Skulle en på noe tidspunkt ha sterke synspunkter om prosessen, ønske å komme med innspill eller behøve svar på spørsmål, oppfordres det til å kontakte oss på mail.

Avslutningsvis retter vi en enorm takk til alle som sender sine støtteerklæringer for prosjektet. Det hadde naturligvis aldri vært aktuelt å innlede et slikt prosjekt uten å vite at engasjementet for Roma er så stort som det er her i landet og vi takker for alle tilbakemeldingene vi får!

Vi kommer snart tilbake…

ROMA CAPUT MUNDI!