Roma og Inter åpner sesongen

I kveld er det duket for storoppgjør når Roma møter Inter i den italienske supercupen. Fjorårets vinner av Serie A, den italienske cupen og Champions League møter Roma som var en Sampdoria-kamp unna serietittelen i fjor. Vil Vucinic og Totti gi Roma første stikk i sesongen 2010/2011? Kampen begynner 20:45, og asroma.no viltilby en livetjeneste med oppdateringer under kampen.

Etter noen måneder med overgangsrykter, oppkjøpssnakk og fotball-VM nærmer det seg endelig Serie A-åpning igjen. Først er det tradisjonen tro duket for Super Cup-finale. Det er knyttet stor spenning til Roma denne sesongen, blant annet til nysigneringene Adriano og Simplicio. Nå er det tvilsomt om disse får sjansen fra start i kveld. Ranieri har tatt med seg følgende tropp til kampen:

http://www.asroma.no/2010/08/19/troppen-til-l%C3%B8rdagens-kamp/

Roma mangler altså Julio Sergio, som hadde sitt store gjennombrudd i Roma-drakten i fjor. Målvakten ble av mange regnet som den beste i Serie A i fjor. Lobont starter muligens i hans plass. Ellers vil nok Mexès være å se i startoppstillingen i og med at Nicolas Burdisso-saken fremdeles ruller og går.

Sannsynlig lagoppstilling: Lobont – Cassetti, Mexès, Juan, Riise – De Rossi, Pizarro – Menez, Perrotta, Vucinic – Totti

Inter har som kjent solgt Balotelli, men med spillere som Sneijder, Milito, Lucio og Maicon er nok Inter favoritter. Mourinho har forsvunnet, og Benitez er nok ivrig etter å sikre seg første stikk i sesongen 10/11 mot et Roma-lag mange mener kan ha en sjanse til å ta siste steget denne sesongen. Da må ting klaffe for Totti og co. Vi gleder oss til en ny sesong med Serie A, og i kveld er det altså klart for en liten forrett. Kjør ball!