ASRoma.no starter sesongen

Redaksjonen i ASRoma.no har nå hatt en fortjent sommerpause. Nå er vi imidlertid klare til å ta fatt på sesongen 2010/2010. Fra og med denne uken kan du forvente deg oppdateringer på statusen i troppen, samt innspurten i Calcio Mercato. Mot helgen vil det også komme forhåndsomtaler, kamprapporter og spillervurderinger i kjent stil.

Denne sesongen er vi også stolte av å kunne presentere to nye medarbeidere på siden; Benjamin Nessjø Nyheim og Kristian Bugge Halvorsen. Den øvrige redaksjonen ønsker nykommerne lykke til!

På Roma Club Norvegiafronten er arbeidet fremdeles i full sving. Saken står nå dit hen at vi venter på svar fra AIRC på vår søknad. Organisasjon er opprettet og logo, samt supportermateriell er under utarbeidelse. Dette er et arbeid vi ønsker å være nøye med. Vi kommer snarlig tilbake med mer angående supporterklubben.

Spenn setebeltene – sesongen er i gang!