Offisielt: Andreolli til Chievo

Det har lenge ligget i kortene at Marco Andreolli ville forlate Roma. Nå bekrefter AC Chievo på sine offisielle nettsider at de har signert forsvarsspilleren.

Andreolli kom til Roma sommeren 2007 som en del av avtalen som tok Cristian Chivu til Inter. Andreolli slet stort med skader og fikk ingen offisielle kamper for Roma før han forsvant til Vicenza på utlån vinteren 2008. Skadeproblemene fortsatte og Andreolli returnerte med kun tre kamper i bagasjen. Etter en god sesong i Sassuolo returnerte midtstopperen til Roma foran 2009/10 sesongen. Han fikk med seg totalt 14 kamper og scoret ett mål i fjor.

24-åringen har aldri lagt skjul på at han ønsker å spille førstelagsfotball. Etter Guillermo Burdissos ankomst får nå Andreolli sitt ønske oppfylt. Chievo melder på sine nettsider at de har signert Andreolli på permanent basis uten å gå ut med prislappen.

Vi ønsker Andreolli lykke til videre og takker for hans flotte utlikning mot Fulham i fjor.