Overgangsnytt

Julio Baptista har de seneste dagene blitt koblet med en overgang til Schalke. Schalkes trener, Felix Magath, bekreftet igår at han er interessert i brasilianerens tjenester. Sky melder i dag at Baptista skal være svært nære en overgang til Schalke. Baptista deltok heller ikke på gårsdagens trening, noe som ytterligere setter fart i spekulasjonene om en overgang til Tyskland.

Repubblica.it meldte i helgen at Nicolas Burdisso nærmest var klar for Roma etter at klubbene ble enige om en overgangssum for spilleren. Burdissos agent har gått ut og avkreftet disse ryktene som usanne. Han uttalte videre at Burdisso kun ønsker Roma og kan i verste fall ende opp med å bli i Inter til hans kontrakt går ut neste sesong. Avslutningsvis avkreftet agenten at han har hørt noe fra Chelsea om hans klient.

Parmas venstreback Paolo Castellini skal være svært nære en overgang til Roma. 31-åringen er tiltenkt en rolle som reserve for Riise. Parmas direktør bekrefter at klubbene har snakket om spilleren og uttaler at det nå er opp til Roma og Castellini å bli enige om den personlige kontrakten. Han vil ikke ut med detaljer men hevder en avtale kan bli offentliggjort i løpet av uka.

Livornos president Aldo Spinelli har til tuttomercatoweb.com uttalt at Ahmed Barusso kan bli en Livorno-spiller om kort tid. Barusso var i fjor utlånt til Brescia og Torino og har trent med Roma under sesongoppkjøringen. Nå skal han altså være klar for nok en sesong i Serie B.

Ricardo Faty skal også være på vei bort fra Roma. Franskmannen har blitt koblet til greske Aris den siste tiden. Faty uttalte i helgen at han opprinnelig hadde håpet på en overgang tilbake til fransk fotball, men håper nå en overgang til Aris går i orden. 24-åringen begrunner den potensielle overgangen med at han er desperat etter å få spilt regelmessig førstelagsfotball.