Byttehandel med Fiorentina?

Nicolas Burdisso kan etter all sannsynlighet være tapt for Roma. Inter har ikke latt seg presse til å senke prisen på Burdisso, og nå har klubben ifølge rapportene blitt enige med Juventus om en pris på 8 millioner euro for argentineren. Burdisso og Juventus har foreløpig ikke forhandlet om den personlige kontrakten. Roma matchet etter hva rapportene tilsier Juventus’ bud, men Massimo Moratti avslo dette budet.

Juventus-eier John Elkann og Moratti var senest i går i ordkrig i media, men klubbene har likevel forhandlet plettfritt i dag. Claudio Ranieri hadde følgende å si om det: «Inter og Juventus minner meg om tyvene fra Pisa, som krangler om dagen men blir enige om kvelden.»

Nå skal Roma ha vendt fokuset mot Fiorentinas Felipe. 26-åringen har spilt i Serie A siden debuten i 2002 og har  i tillegg erfaring fra Champions League med både Udinese og Fiorentina. Roma ønsker å sende Alessio Cerci, som Fiorentina har vist interesse for, til Firenze i bytte mot Felipe.

Vi følger saken videre.