Borriello: «Jeg har Roma i mitt blod»

Roma kontaktet Milan i går ettermiddag etter Marco Borriellos overgang til Juventus gikk i vasken. Milan måtte kvitte seg med Borriello for å kunne fullføre handelen som ville bringe Robinho til San Siro. Etter timer med forhandlinger ble klubbene enige og Roma fikk tillatelse til å snakke med spilleren. Deretter fulgte en telefonsamtale mellom Rosella Sensi og Borriello, og det gikk ikke lenge før spissen ble overbevist.

«Vi snakket om klubbens planer og strategier. Rosella Sensi snakket med hjertet, og jeg følte hele tiden det ikke var snakk om en masse tall,» sier Borriello til Corriere dello Sport.

Rosellas ord ifølge avisen skal ha vært følgende: «Du må komme for å spille på Olimpico i den gulrøde drakten. Du vil ikke angre.»

«Jeg har Roma i mitt blod. Jeg har et stort ønske om å gjøre fansen glad. Jeg har realisert mitt livs store drøm,» forteller Borriello videre.

Borriello bekrefter at han har snakket med Ranieri, De Rossi og Conti på telefon. Conti har kjent 28-åringen fra tiden han prøvespilte for Roma i sine yngre dager.

«Jeg er glad jeg valgte Roma fordi det er en klubb som viste stor interesse for meg og fordi det er en permanent avtale. Nå vil jeg betale tilbake.»

Borriello vil i dag ettermiddag gjennomgå den medisinske testen.